Şimdi Ara

Lütfen bakın babam iflas edecek bu gidişile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bişey yapmadığım halde indirme upload falan kotam kendi kendine aşırı derece doluyo TTnet kullanıyorum bune ya 12Gb kotam var babam nasıl dolduruyosun diyo lütfen bi yardım edin ne yapılcaksa yaparım.

Pcye formatta attırdım virüsde yok niye böyle lütfen bi yardım edin.

• İnternetinizi en çok ne için kullanıyosunuz. Oyun, film, video, müzik, sosyal ağlar vs.?

Ayrıca kablosuz ağınız varsa şifresi varmı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

İnternetinizi en çok ne için kullanıyosunuz. Oyun, film, video, müzik, sosyal ağlar vs.?

Babası okey, tavla oynuyor sanırım. Normalde aşırı tüketime tabi şeyler değil gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

İnternetinizi en çok ne için kullanıyosunuz. Oyun, film, video, müzik, sosyal ağlar vs.?

Babası okey, tavla oynuyor sanırım. Normalde aşırı tüketime tabi şeyler değil gerçi.

Sanırım öyledir.
  • Pcyi sadece oyun için kullanıyorum hiç indirme falan yapmıyorum ama neden artıyo hala bilemedim.Virüs var sandım format bile attırdım çözüm yok Wireless şifresini değiştirdim kaç kere biri giriyorsa diye hala yok durmadan artıyo.
  • Tarayıcı olarak Opera kullanın. Opera Turbo eklentisini aktif edin. A*dblock eklentisini kurun. Bunların dışında güvenlik için Zone Alarm 'ı kullanmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koalaxy -- 15 Haziran 2013; 18:42:05 >
  • Bilgisayarinda vista 7 veya 8 isletim sistemi yukluyse buyuk guncelleme cekmis olabilir. Ya da wireless kullaniyorsan biri sifreni kirmis ve sizin agi kullaniyor olabilir.. Son olarak ta online oyun oynuyorsan bu da kotayi yer bitirir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kotalı paketey iken 9 GB harcardım online oyun dahil yotube de dahil reklam engeleme de yoktu wirles şifreni değiştir bence
  • Her ay fix 50 gb üstü kota geliyor oyun indirirsem 100 buluyor yani artık kotalı internet kesmiyor bence sınırsıza geçin
  • Sen başka yerlerede giriyorsun bence, Zira normal şartlarda bunu bitirmem çok zor. bu gibi resimli reklamlı sitelere bile gir yine çekemezsin. Bak benim sınırsın bazı aylar 100 gb yi deviriyorum. Ama o zamanlar sürekli pc açık. Hatta fiber falan osa netim daha fazlasınıda yaparım. Adil kulanım tak giriyor devreye yavaşlatıyor.

Yani sözün özü o işte başka birşey var arkadaşım, Online oyun oynuyorsunuzdur veya yüksek kalitede video izliyorsunuzdur. Başka türlü geçemezsin arkadaşım
  • İnternet sayfalarında dolaşmak da downloaddır. Sayfayı geçici olarak indirip, cache klasöründe tutar.
  • Online oyunların fazla kota kullandığını düşünmüyorum. World of Warcraft' ı kotalı bağlantı üzerinden oynamış birisi olarak söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.