Bildirim
Lütfen bakın babam iflas edecek bu gidişile
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnternetinizi en çok ne için kullanıyosunuz. Oyun, film, video, müzik, sosyal ağlar vs.?
Ayrıca kablosuz ağınız varsa şifresi varmı.? -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
İnternetinizi en çok ne için kullanıyosunuz. Oyun, film, video, müzik, sosyal ağlar vs.?
Ayrıca kablosuz ağınız varsa şifresi varmı.?
Babası okey, tavla oynuyor sanırım. Normalde aşırı tüketime tabi şeyler değil gerçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Ayrıca kablosuz ağınız varsa şifresi varmı.?
Babası okey, tavla oynuyor sanırım. Normalde aşırı tüketime tabi şeyler değil gerçi.
Sanırım öyledir. -
Pcyi sadece oyun için kullanıyorum hiç indirme falan yapmıyorum ama neden artıyo hala bilemedim.Virüs var sandım format bile attırdım çözüm yok Wireless şifresini değiştirdim kaç kere biri giriyorsa diye hala yok durmadan artıyo. -
Tarayıcı olarak Opera kullanın. Opera Turbo eklentisini aktif edin. A*dblock eklentisini kurun. Bunların dışında güvenlik için Zone Alarm 'ı kullanmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koalaxy -- 15 Haziran 2013; 18:42:05 > -
Bilgisayarinda vista 7 veya 8 isletim sistemi yukluyse buyuk guncelleme cekmis olabilir. Ya da wireless kullaniyorsan biri sifreni kirmis ve sizin agi kullaniyor olabilir.. Son olarak ta online oyun oynuyorsan bu da kotayi yer bitirir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kotalı paketey iken 9 GB harcardım online oyun dahil yotube de dahil reklam engeleme de yoktu wirles şifreni değiştir bence -
Her ay fix 50 gb üstü kota geliyor oyun indirirsem 100 buluyor yani artık kotalı internet kesmiyor bence sınırsıza geçin -
Sen başka yerlerede giriyorsun bence, Zira normal şartlarda bunu bitirmem çok zor. bu gibi resimli reklamlı sitelere bile gir yine çekemezsin. Bak benim sınırsın bazı aylar 100 gb yi deviriyorum. Ama o zamanlar sürekli pc açık. Hatta fiber falan osa netim daha fazlasınıda yaparım. Adil kulanım tak giriyor devreye yavaşlatıyor.
Yani sözün özü o işte başka birşey var arkadaşım, Online oyun oynuyorsunuzdur veya yüksek kalitede video izliyorsunuzdur. Başka türlü geçemezsin arkadaşım -
İnternet sayfalarında dolaşmak da downloaddır. Sayfayı geçici olarak indirip, cache klasöründe tutar. -
Online oyunların fazla kota kullandığını düşünmüyorum. World of Warcraft' ı kotalı bağlantı üzerinden oynamış birisi olarak söylüyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom son ay cayma bedeli
- tivibu başka internette çalışırmı
- türk telekom dns değiştirme
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- evimde mobil wifi
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom internet çekmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X