Şimdi Ara

Lütfen bakıp geçmeyin.Tavsiyeniz önemli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lütfen bakıp geçmeyelim tecrübe ve bilgilerinizi paylaşın ki bizlerde bilgisiz iş yapmayalım.

Yaklaşık 1,5 2 Aydır takipteyim bütün konuları okuyorum leptop araştırıyorum ve hayırlısı ile bu haftasonu almayı planlıyorum.

Not:17.3'' Düşünüyordum fakat fiyat aralığıma uyan ve özellikleri karşılayan bir leptop bulamadım monster dışında.Monster alma yanlısı değilim,ısınamadım malesef.
    Bu yüzden de leptop aldıktan sonra bir iki ay içerisinde büyük bir IPS monitör almayı planlıyorum.

Bütçe : 4000-4250

Aklımdaki özellikler şöyle;

-Minimum 1TB HDD VE 128 SSD olmalı.
    -Ekran panel tipi FullHd düşük ms tepkimeli IPS olmalı.
    -GTX 1050 ve ya 1050Ti olmalı.
    -Soğutma konusunda performansı iyi olmalı.
    -Ram minimum 8-16GB olmalı.
    -Ekran Kartı Hafızası min. 4GB olmalı
    -Çözünürlük 1980*1080 olmalı.
    -İşlemci beni üzmemeli.
    -HDMI bağlantısı olmalı.
    -HDD,SSD,Bellek ve işlemci hızları yüksek olmalı.
    -Hızlı,hızlı,ve hızlı olmalı.

Arkadaşlar bilgisayarı genel olarak şu amaçlarla alıyorum;

Bütün güncel online(Lol,CSGo,PuBG) ve arada performans isteyen(nadiren) oyunları kafam rahat bir şekilde bir sıkıntı yaşamadan oynamak istiyorum.
    İkinci olarak kardeşim bilgisayar programcılığı okuyor ve kullandığı,kullanacağı programlarda(CSS,C#,C++,Unity,Photoshop) hiçbir sıkıntı yaşamadan hızlı bir şekilde işlem yapabilmesi önemli.

Aklımdaki bazı leptop modelleri ;

Lenovo Legion Y520
    Dell Gaming 7577
    Acer Gaming Nitro5

Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler (:

• Beyler hiçmi bilgisi olan yok bu konuda yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedEyess R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de 3 aya kadar laptop almayı planlıyorum.

Bu aralar internette yorumları inceliyorum. Öncesinde Dell veya Asus alırım diyordum ancak şimdi Monster'a yönelmeye başladım.

Alacağım Laptop max 3500TL olacak, aldım mı 5-6 sene götürecek, 80C derecenin altında çalışacak, satış sonrası servis hizmeti iyi olacak (servise kendi elimle teslim etmek isterim) vb. gibi özelliklerde bir başlangıç seviyesi gaming laptop arıyorum.

Dell 7577 düşünüyordum, adaptör sorunu var deniliyor, servise kargo ile gönderip adaptörü değiştirtebiliyormuşuz. Servislik konularda laptopu kargo ile göndermemiz lazımmış, fabrika çıkışında yanlış adaptör kutuya konmuş, servisine artık Koçsistem bakıyormuş vs. gibi şeyler okuyorum. O yüzden Dell'i eledim.

Asus'ta başlangıç seviyesi gaming laptopları mağazada inceledim ekranlar tn panel ve panel renkleri, netliği hoşuma gitmedi.

Monster'daki yorumlara baktıkça bu markaya olan bakış açım iyileşmeye başladı. Servis için laptopu alıp Kadıköy'deki mağazaya gidebiliyorsunuz. 6 ayda bir ücretsiz (garantisi dolsa bile) temizlik, termal macun yenileme hizmeti var. Laptoplarının görüntüsü de bu sene hoşuma gitti, başlangıç seviyelerinde bile çift fanlı kasaları var vb. konuları benim için iyi yönleri.

Neyse, Monster laptoplarla ilgili çekincelerim var hala tabii, bir de yerinde gidip incelemek isterim.

Ayrıca sikayet. Com'da da Monster markasının memnuniyeti, sorunların çözümü yüksek görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bence o fiyatta en az 105 ti olmalı yani aceri eleyin. lenovo ve dell arasında da işlemci ve rame göre kıyaslamanızı yapın. ancak işlemci gücü gerektirmiyorsa yani genelde oyun oynayacaksanız 7300hq da yeter. ama şunu da değerlendirin işleci alındığında tekrar değiştirilemez ama ram ve bellek genelde sonradan ekelenebiliyor.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim bu leptoplardaki sorunlar yüzünden tiksindim artık her leptopta bi sıkıntı var bilemedim sistem toplayıp kafam rahat mı takılsam bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.