lazer olsun..... fotokopi de çekebilsin....toneri fazla gitsin......baskı ve fotokopi hızı iyi olsun....renkli(fotoğraf basmayacağım) veya siyah beyaz(daha çok siyah beyaz olacak) baskı yapabilen makine olabilir......tabiki çok fazla maliyeti olmasın(500-600 ytl ye kadar yolu var)...şimdiden teşekkürler arkadaşlar........cevaplarsanız beni sevindirirsiniz.....
İçinden bikinili kızlar da çıksın mı?
Latife yaptım latife, kızma...
Kardeş renkli, lazer, hızlı makine olsun deseydin iyi birşeyler tavsiye edebilirdim. Ama fotokopi de çeksin dediğin için bütçe aralığında bir makine bilmiyorum. Malum tarama da işe dahil olunca renkle beraber fiyatlar uçuyor. 800 civarı veya biraz üstü olabilir, Epson Mfp CX11N modeli var. Ne gördüm, ne de kullandım maalesef ama fiyatı, hızı ve özelliklerine göre fena görünmüyor. Ağ yazıcı olarak da kullanılabilir. Faxı yok, ama faxlı modeli var, ona da aradaki 300-400 liralık farka değmez bence.
Kolay gelsin...
kardeş saol mesaj yazdığın için..........pekala sadece siyah beyaz baskı yapabilen cok fonksiyonlu lazer yazıcı ne tavsiye edersin?şimdiden saol
bende lexmark x5100 all in one var.dediğin özelliklere sahip ayrıca fax olayıda var.yanlız tek sorun kartuşunua dolum yapılamaması.hp nin modellerini araştır bence.onlara dolumda yapılabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dubiousmove
kardeş saol mesaj yazdığın için..........pekala sadece siyah beyaz baskı yapabilen cok fonksiyonlu lazer yazıcı ne tavsiye edersin?şimdiden saol
Şahsi görüşüm; marka olarak Hp'dir. Nedeniyse, kartuşlarında kullanılan malzeme kalitesi çok iyi düzeyde, 2-3 dolum (düzgün yapılırsa) çok rahat götürüyor. Bir de muadil, fason kartuş piyasası çok gelişmiş. Yani lafın özü, hp piyasaya oturmuş. Bu muadil kartuş rekabeti sayesinde orijinal hp kartuşları da uçuk kaçık fiyatlara satılamıyor. Bir de, çok kullanıldığı için piyasada dolum işini yapanların en iyi söküp takabildiği kartuşlara sahipler ve drum, blade gibi parçalarında tedarik sorunu yaşanmıyor. Hp'nin cihaz performansından ziyade ön plana çıktığı unsurlar bunlar.
Kolay gelsin...
epsonun 3übirarada modeli 399€+KDV vatanda. faxlısı ise 649€ bencede fax için değmez. ama epsonun lazerde kalitesi çok iyi değil diye düşünüyorum özellikle o makine demonte bir makine olduğu için. siyah beyaz içinse samsung 4100 modeli, xeroxunda pe114 modeli var. ikiside aynı makine çünkü samsung tarafından üretiliyor yanlız samsung tam dolu tonerle geliyor. ikisininde toneri doldurulabiliyor. o nendenle senin için tam dolu tonerin bir anlamı yoktur sanırım bu nedenle en ucuz hangisini bulursan onu al. dedğim gibim ikiside aynı mal nasılsa.