Şimdi Ara

Lütfen bana yardım edin ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler lütfen bana yardımcı olun.

iPhone 6s 16 gb telefonum var şuanda hızlı mesaj özelliği olmuyor.

Bugün bir arkadaşımda Whatsapp mesajlarını sola kaydırdığımızda görüntüle diye bir bölüm çıkıyor fakat bende çıkmıyor bunu nasıl aktif hale getirebilirim bu benim için çok önemli.

Yardımlarınızı bekıyorum tesekkurlerr

• telefonu formatlayın duzelecektır
  • iOS 9 ile beraber bu özellik geldi sürüm dusuk ise yapamazsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

iOS 9 ile beraber bu özellik geldi sürüm dusuk ise yapamazsınız

6s'ler iOS 9 yüklü olarak geldi. Kaldı ki iOS 9'dan daha aşağısına inilebileceğini de sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremonster kullanıcısına yanıt
    Evet 6s yazmış fark etmedim o kısmı muhtemelen cihaz resetlemesiyle düzelir tek ihtimal whatsapp güncel olmayabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whatsappım güncel son güncellemeden önce gayette yapabiliyordum. Arkadaşımla aynı güncellememeri yaptım yinede çözülmedi başka fikri olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DanielSturridge

Whatsappım güncel son güncellemeden önce gayette yapabiliyordum. Arkadaşımla aynı güncellememeri yaptım yinede çözülmedi başka fikri olan varmı?

Hocam 3d touch yaparak mesajın üstüne basılı tutun direk cevaplama ekranı açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

quote:

Whatsappım güncel son güncellemeden önce gayette yapabiliyordum. Arkadaşımla aynı güncellememeri yaptım yinede çözülmedi başka fikri olan varmı?

Hocam 3d touch yaparak mesajın üstüne basılı tutun direk cevaplama ekranı açılıyor

Abi dediğin gibi oluyor evet ama aslında benim asıl amacım çevrimiçi olmadan mesaj cevaplamak bunuda başarma imkanımız var mı acaba

• quote:

quote:

quote:

Abi dediğin gibi oluyor evet ama aslında benim asıl amacım çevrimiçi olmadan mesaj cevaplamak bunuda başarma imkanımız var mı acaba

Whatsapp ekranda açıkken ekranı kilitlediğiniz zaman kilitli ekranda gelen mesaja cevapla seçeneği çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

quote:

quote:

Whatsapp ekranda açıkken ekranı kilitlediğiniz zaman kilitli ekranda gelen mesaja cevapla seçeneği çıkmaz.

Peki sizin dediğiniz gibi de denedim fakat sonuc yine aynı benım nıyetım son görülme olmadan mesajı cevaplamak

• DanielSturridge D kullanıcısına yanıt
    Hocam whatsapı kapatın tamamen arka plandan. Yine olmuyorsa eğer whatsappı silin tekrar yükleyin. Eğer yine olmuyorsa cihazı sıfırlayın. Bir sıkıntı var demekki.

• quote:

Hocam whatsapı kapatın tamamen arka plandan. Yine olmuyorsa eğer whatsappı silin tekrar yükleyin. Eğer yine olmuyorsa cihazı sıfırlayın. Bir sıkıntı var demekki.

Şuan yazılımım güncel ios 10.1.1 kaydırarak değil üstüne basarak mesaj yazma imkanına sahibim fakat benım yapmak istediğim tam anlamıyla şu, WhatsApp'a girmeyeyim son görülmem değişmesin ama bana mesaj atan kişinin mesajına cevap vereyim olay budur tamamiyle.
  • quote:

quote:

Şuan yazılımım güncel ios 10.1.1 kaydırarak değil üstüne basarak mesaj yazma imkanına sahibim fakat benım yapmak istediğim tam anlamıyla şu, WhatsApp'a girmeyeyim son görülmem değişmesin ama bana mesaj atan kişinin mesajına cevap vereyim olay budur tamamiyle.

Tamam ben sizi anladım.Dediklerimi yapın. Cihazı sıfırlayın, kurarken yeni bir iphone olarak kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 17 Kasım 2016; 3:17:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.