Arkadaşlar 10 gün sonra ISPARTA 40.PİYADE ALAYINDA askerliğime başlayacaım bugün silüsümi kestirdim ve sınıfım P.MNG .K .ÇVŞ buraya kadar herşey güzel ama taburum ve bölüğüm yazmıyor acaba oraya gidince belli olma ihtimali varmı yoksa bu silüste bi hatamı var çünkü bütün oraya giden arkadaşlarımın daha doğrusu tertiplerimin bölüğü taburu bellibu beni çok huzursuz ediyor nolur bilgisi olan içimi bi rahatlatsın bu arada lise mezunuyum ve devre kaybı gidiyorum.şimdiden teşekkürler hepinize
alaya giriş yaptıktan sonra tabur ve bölüğün belli olur merak etme..
peki neden herkesin ki bellide benimki diil başka bilgisi olan arkadaşlar yoqmu?sanada çok teşekkürle cevabın için arkadaşımgarantimidir bu giriş yaptıktan sonra belli olacağı nie şimdi belli değil?
up up =
arkadaşlarının silüsünde yazıyor olması da birşey ifade etmez. zira onların silüslerinde yazdığı şekilde o tabur ve o bölüklere gidecekleri kesin değil. alaya giriş yaptıgınızda kayıt kabul masalarında o bilgiler değiştiriliyor genellikle. bu da alayın kendi içinde oturttuğu sisteme göre oluyor.
bu bilgiler doğrudur. ben askerliğimi orda yaptım. ve 88/2 ler ve 88/3 lerin kayıt kabul dönemlerinden bizzat görevliydim.