İki göğüsümün ortasında agrı var.Bazen omuzunda da oluyor.Ve kalbimin buldugu yerin üstü (koltuk altına yakın yer) agrıyor.Korkuyorum bende.2 yıl once olmustu doktora gıtmıstık . Ultrasona girdim sadece masum üfürüm cıktı.Baska hıc bır sey yoktu Allaha sukur.Panık atagım ılerı derecede ve cok korkuyorum bısı olacakmı dıye.Bu arada nefes alır verırken sorun yok kosabılıyorum.Yalnız spor , acayip hareketler takla flan atınca sol omuzumun tarafı agrıyor.Lütfen bir şeyler yazın ıcım rahat degıll
DontJazzMiss
kullanıcısına yanıt
2 gündür benimde göğsümün oraya kalbimin oralara ağrı girdi geçmedi 3 gün boyunca düzgün yatamadım. Bir doktora git yine baksınlar sana
DontJazzMiss
kullanıcısına yanıt
sigara içiyorsan ondan olabilir kaldıki içmiyorsan bir ara banada olmuştu 1-2 hafta sol kol damarıma sanki ağrı giriyordu dedigin gibi göğüs kafesimede arada şiddetli bir acı oluyordu ve kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyordu dedim heralde kalpten gidicem yokluyor vücut bir akşam yine dayanamadım aacile gittik sabaha kadar acilde kaldım tahliller yapıldı doktor dedi genç arkadaş benden daha sağlıklısın çok üzüldügün bir olay yaşadınmı yakınlarda :d ki yaşamıştım şükür geçti tık yok şimdi tabiki hemen bir kardiyolaga gitmeni öneririm ne desek boş biz
Tahminimce bu saydıklarının hepsi panik atağın getirileri. Bende de var ordan biliyorum. Sen korktukça o duyguları o ağrıları defetmek daha da zorlaşıyor. İstemsiz kas seğirmeleride oluyor mu mesela kolunda, bacağında, kalbinin üzerinde bazen?
quote:
Orijinalden alıntı: korkanadam
sigara içiyorsan ondan olabilir kaldıki içmiyorsan bir ara banada olmuştu 1-2 hafta sol kol damarıma sanki ağrı giriyordu dedigin gibi göğüs kafesimede arada şiddetli bir acı oluyordu ve kalbim yerinden çıkıcak gibi atıyordu dedim heralde kalpten gidicem yokluyor vücut bir akşam yine dayanamadım aacile gittik sabaha kadar acilde kaldım tahliller yapıldı doktor dedi genç arkadaş benden daha sağlıklısın çok üzüldügün bir olay yaşadınmı yakınlarda :d ki yaşamıştım şükür geçti tık yok şimdi tabiki hemen bir kardiyolaga gitmeni öneririm ne desek boş biz
2 yıl oncede aynısı oldu ıste.Ogun panik atakla bırlıkte ölüyorum sandım hatta evdekıler korktular baya.Hastaneye gıttık Kalp doktoru baktı ıste her şeye.Hiç bir şey yok dedı.Agrılar yıne aynı.Ama ben korkuyorum ıste.Birde doktara gıtmek ıstemıyorum.Eğer bir şey varsa diye krokuyorum..OFF
quote:
Orijinalden alıntı: Mystery1234
Tahminimce bu saydıklarının hepsi panik atağın getirileri. Bende de var ordan biliyorum. Sen korktukça o duyguları o ağrıları defetmek daha da zorlaşıyor. İstemsiz kas seğirmeleride oluyor mu mesela kolunda, bacağında, kalbinin üzerinde bazen?
hocam bazen parmaklarım sankı karıncalanıyor nedense sol parmaklarım oluyor.Korktukca oluyor bazen ateş basıyor aklıma kotu syler geldıkce.Bide bizim burda bi amca vardı gogusu agrıyordu sonra ölmüştü kalpten.Bunu duyunca bilinç altıma yerlesti sanırsam . Suan bende korkuyorum her an bısı olacak dıye.Evdekilere soylemek ıstemıyorumda . Bosuna telaş yapacaklar oonlarda korkacak.
DontJazzMiss
kullanıcısına yanıt
korkma güzel kardeşim hemen aksatman git çoğu hastalık erken teşhisle tehlikeli olmaktan çıkıyor ne kadar geçiktirirsen o kadar risk artar belki strestendir belki üzüldügün bir olayın etkileridir ama işini sağlama al git doktora en azından rahatlarsın inan o akşamdan sonra doktor öyle dedikten sonra daha olmadı
Bu arada doktor 2 yıl once kas agrın var bıraz o da kalp tarafına baskı yapmıs demıstı.Kas gevşetici falan vermstı geçmişti yine basladı.Sıgara falan ıcmıyorum.Birde gerilince boyle kendıme sarılınınca o ıkı gogusumun ortası dahada artıyor bırakınca kollarımı azalıyor .
quote:
korkma güzel kardeşim hemen aksatman git çoğu hastalık erken teşhisle tehlikeli olmaktan çıkıyor ne kadar geçiktirirsen o kadar risk artar belki strestendir belki üzüldügün bir olayın etkileridir ama işini sağlama al git doktora en azından rahatlarsın inan o akşamdan sonra doktor öyle dedikten sonra daha olmadı
Ya sımdı sana sacma gelebılır ama dedıgım gıbı 2 yıl once aynı agrılardan gıttım bır şey cıkmadı.Gidince daha kotu oluyorum.Icımden dıyorum ya bu doktor bır şeyi atladıysa yanlıs gorduyse? Ya dıkkatı falan dagıldıysa gıbısınden.Yada tam hastaneden cıkarken yeni bir hastalıgım olduysa dıye.Bu yuzdende gıtmek ıstemıyorum.Panik atagım var
quote:
Orijinalden alıntı: DontJazzMiss
quote:
hocam bazen parmaklarım sankı karıncalanıyor nedense sol parmaklarım oluyor.Korktukca oluyor bazen ateş basıyor aklıma kotu syler geldıkce.Bide bizim burda bi amca vardı gogusu agrıyordu sonra ölmüştü kalpten.Bunu duyunca bilinç altıma yerlesti sanırsam . Suan bende korkuyorum her an bısı olacak dıye.Evdekilere soylemek ıstemıyorumda . Bosuna telaş yapacaklar oonlarda korkacak.
Her göğsü ağrıyan ölseydi kardeşim.. Emin ol yaşıyor olmazdım nerdeyse her gün şu dediklerin bana da oluyor ama takmıyorum. O göğüsteki ağrı her an var mesela. Elim kalbimde geziyorum sürekli nabzımı ölçüyorum.
Öncelikle kardiyolojiye tekrar git. O birşey yok derse tamamdır sorun psikolojik, şu amcan olayından anksiyete' de sezdim sende. Kalpte sorun yoksa iş kolay. Koyvericen gidicek. Takmayınca unutuyor insan. Olmassa ilaç takviyesi yaparsın ben alıyorum işe yaradığını söyleyebilirim. Emin ol senin benim gibi onlarca insan tanıyorum hepsi bu saydıklarından ölmüş değiller. Ama önce bi kardiyoloğa mutlaka görün. Sonra psikiyatriye. Psikiyatri'den korkma sakın. :) ilacın onda senin büyük ihtimalle.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DontJazzMiss
quote:
Her göğsü ağrıyan ölseydi kardeşim.. Emin ol yaşıyor olmazdım nerdeyse her gün şu dediklerin bana da oluyor ama takmıyorum. O göğüsteki ağrı her an var mesela. Elim kalbimde geziyorum sürekli nabzımı ölçüyorum.
Öncelikle kardiyolojiye tekrar git. O birşey yok derse tamamdır sorun psikolojik, şu amcan olayından anksiyete' de sezdim sende. Kalpte sorun yoksa iş kolay. Koyvericen gidicek. Takmayınca unutuyor insan. Olmassa ilaç takviyesi yaparsın ben alıyorum işe yaradığını söyleyebilirim. Emin ol senin benim gibi onlarca insan tanıyorum hepsi bu saydıklarından ölmüş değiller. Ama önce bi kardiyoloğa mutlaka görün. Sonra psikiyatriye. Psikiyatri'den korkma sakın. :) ilacın onda senin büyük ihtimalle.
İnşallah bir şeyim yoktur.1-2 gun daha boyle olursam ınsallah gıdebılırım
DontJazzMiss
kullanıcısına yanıt
valla yanlış anlama da kardşeim bir piskologa görün sen hafiften şizofrenlik var gibi
quote:
valla yanlış anlama da kardşeim bir piskologa görün sen hafiften şizofrenlik var gibi
Haklısın...Böyle konularda böyleyim..
Gidince haber ver pm'den. 3 hafta önceki halimsin şuan. :) 3 kez kardiyolojiye gittim her seferinde bir şey yok demesine rağmen. Eğer psikolojikse yardımım dokunabilir, bunu yaşayanlar birbirlerini daha iyi telkin edebiliyorlar. Şahsen ben bunu forumdan bi arkadaş borçluyum resmen söyledikleriyle çekip aldı beni şu berbat psikolojiden. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme