Şimdi Ara

LUTFEN Bİ BAKIN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN PC ACILIRKEN SUREKLİ SU YAZI YAZIYO VE ACILMIYO ACABA NEDENİ NEDİR VE NASIL DUZELTİRİM

BOOT AND SELECT PROPER BOOT DEVİCE İNSERT BOOT MEDİA İN SELECTED

BOOT DEVİCE AND PRESS A KEY

• sanırım sitem çökmüş yada biostan boot ayarlarıyla oynanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #CannibaL# -- 16 Haziran 2006; 20:17:37 >
  • ben hiç bişi yapmadım ki ilk aldıgım gunden beri oeydi ama şimdi hiç açılmıyo nasıl duzelticem yaw acil duzeltmem lasım
  • windows kurulu görülmüyo. ya windowsu kurduğun hdd'nin ide yolunu değiştin yada bilgisayar hdd'ni görmüyo. biostan hdd yi gördüğünden emin ol.
    kolay gelsin....
  • biraz daha acar mısın anlamadım da nasıl yapabilirim format atsam olur mu?
  • son çaren o gibi görünüyor formatla bence ama harddiskini görmüyorsa pc buda çözüm olmaz önce onu anlamalısın
  • şöyle söyleyim. hdd yi çıkartıp yerini değiştin mi yada jumper ayarlarıyla oynadın mı.
    bu arada hdd'nin power veya ide kablolarını da bi kontrol et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ben hiç bişi yapmadım ilk aldıgımdan beri o hatayı veriyodu reset atınca baslıyodu ben hiç bişey silmedim onceki bilgisayarda cok basım yandı bilmedigim dosyaları silmekten bu daha 1 aylık pc hiç bişi silmedim surekli bu hataı veriyo pc acılmıyo
  • sürekli bu hatayı veriyo dedin. windows kurulumu bu bilgisayarda.
  • ewet sadece dunden beri acılmıyo pc oncedende veriyodu ama acılıyodu şimdi ise hiç açılmıyo delirdim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • dostum kasayı açıp harddiskin kablolarını bi kontrol et derim ben. yada 1-2 salla kasayı belki kablolar oturur.
  • ya ben hiç anlamam pc den sadece kullanırım parcaların ne oldugunu bile bilmem sadece flopy taktım su ana kadar hard disk hangisi solersen sevinirim bi resim falan yollarsan sevinirim bilmemek degil ogrenmemek ayıp
  • hdd
    hdd2
    hdd3

eğer yeterli bilgin olduğunu düşünmüyorsan bilen birine yaptır derim.
    kolay gelsin....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.