Şimdi Ara

lütfen bi cvp verin lpg sonrası bayılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce 2001 otomatik vites ford focus aracıma atiker lpg taktırdım arıza lambası yandı iki kere söndürdü usta ama yine yandı.

en önemlisi lpg de iken araba bayılıyor gaz yemiyor benzine aldığımda uçuyor arıza kesin lpgde.
    örneğin 40 la giderken otomatik vitesi büyütüyor 3 e atıyor vitesi sonra gaza bastığımda araba hiç gitmiyor aynen 40 ta devam ediyor yani araç solluyamıyorum hatta arkadan kornaya basıyorlar ancak kick down yapınca kendine geliyor

lpg garantili sizce sorunu nedir ??
    cvp verecek herkeze şimdiden çok teşekkür ederim

• yannışlıkla 3 defa yayınlamışım pardon
  • ütfen fikri olan yazsın ayrıca yeni arızalarda çıktı sileceğin 1.kademesi çalişmiyor arkasilecek çalişmıyor birde arka ısıtıcı çalişmadı hepsi birden oldu gem modülü falan dediler nedir bilmem ): bizim burada da okadar usta yok ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerby

2 ay önce 2001 otomatik vites ford focus aracıma atiker lpg taktırdım arıza lambası yandı iki kere söndürdü usta ama yine yandı.

en önemlisi lpg de iken araba bayılıyor gaz yemiyor benzine aldığımda uçuyor arıza kesin lpgde.
    örneğin 40 la giderken otomatik vitesi büyütüyor 3 e atıyor vitesi sonra gaza bastığımda araba hiç gitmiyor aynen 40 ta devam ediyor yani araç solluyamıyorum hatta arkadan kornaya basıyorlar ancak kick down yapınca kendine geliyor

lpg garantili sizce sorunu nedir ??
    cvp verecek herkeze şimdiden çok teşekkür ederim

ilker bey bence ATİKER KONYA ile görüşün.. onların size vereceği doğrultuya göre hareket edin.. sorununuz yanlış montaj olabilir.. enjektör nozul çapı gereğinden küçük yada büyük olabiir..

• focusların genelinde lpg sorunu var galiba benimkindede rolantide düzensiz çalışıyor yolda çekişten düşüyor tekliyor ara ara
  • teşekkür ederim bugun yada yarın bi atiker bayi ye gidecem umarım düzgün bi yanıt alırım cvp verenlere teşekkür ederim
  • yanlıış montojdan kaynaklı bayılma yapıyordu manifoldun üstünden bağlanmiş altına aldı usta sorun hal oldu ama saçma birşey atiker ustasının yaptığı hatayı yine başka atiker ustası çözüyor ama olan benm 50 TL ye oluyor ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.