Şimdi Ara

lütfen bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu yıl erciyes endüstri müh.yerleştim ve şu an hazırlık okuyorumTercih dönemi benim için çok zordu keşke daha çok çalışsaydım deyip pişmanlık duydum ama bu yıl bir yere yerleşmeliydim çünkü ikinci yılımdı. şimdi geleceğim hakkında endişeleniyorum yanlış bir tercih mi yaptım diye sizin düşünceleriniz nedir? bu yıl hazırlık olduğum için rahatım sizce sınava tekrar hazırlanmalı mıyım? üniversite ve meslek hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet dansı

merhaba arkadaşlar ben bu yıl erciyes endüstri müh.yerleştim ve şu an hazırlık okuyorumTercih dönemi benim için çok zordu keşke daha çok çalışsaydım deyip pişmanlık duydum ama bu yıl bir yere yerleşmeliydim çünkü ikinci yılımdı. şimdi geleceğim hakkında endişeleniyorum yanlış bir tercih mi yaptım diye sizin düşünceleriniz nedir? bu yıl hazırlık olduğum için rahatım sizce sınava tekrar hazırlanmalı mıyım? üniversite ve meslek hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

1 seneniz yanmasın diye 30-40 sene istemediginiz meslegi yapmayın.Bu hem size hem de cevreye zarar verir.yapacagınız meslek sevdigniz meslek olsun.En fazla 1 sene gec emekli olursunuz o kadar.
    Hala şansınız varken değerlendirin derim. Geriye dönüp baktıgınzda keske dememek için BENCE 1 sene daha deneyin derim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yorumun için teşekkürler endüstri müh.düşündüğüm bir meslekti ama istediğim üniversite farklıydı bir yıl daha hazırlansam sınava puanım kırılıyo düşünmek çok zor ne yapsam doğru olur diye
  • quote:

yorumun için teşekkürler endüstri müh.düşündüğüm bir meslekti ama istediğim üniversite farklıydı bir yıl daha hazırlansam sınava puanım kırılıyo düşünmek çok zor ne yapsam doğru olur diye

Üniversitede devam ederken sınavada hazırlırsın.sınavda kötü net cıkarırsan üniversiteye devam.

Bu arada bende kayserideyim.

• ben de öle düşünüyorum hayırlısı artık peki bölüm ve üniversite hakkında ne düşünüyosun
  • Bölüm hakkında pek bilgim yok.üniversitenin verimliliğide her bölüm icin degisiyor.genel olarak orta ve iyi arasında bir üniversite erciyes.

• evet arkadaşlar başka düşüncesi olan varsa yazsın lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet arkadaşlar başka düşüncesi olan varsa yazsın lütfen

Gereksiz yere aynı mesajla 2 konu daha acmıssınız.1 konu üzerinden gitseniz daha iyi olur.

• evet o yanlışlıkla oldu haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet dansı -- 19 Ekim 2013; 20:43:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.