arkadaşlar şu an 34 yaşındayım şuanda donanım habere üye oldum babamda pankreas kanseri vardı ve bu nedenle hayatını kaybettti ve yaklaşık 2 yıl 2 ay önce şiddetli kusmalarım vardı ve ağrılarım vardı bu nedenle doktora gittim ultrasona girdim vücudumda kitleler olduğu görüldü ondan sonra mr yapıldı ve pankreas kanseri 4üncü evre olduğu söylendi ve kanser bir çok organa yayılmıştı o günden beri sürekli kemoterapi görüyorum ve radyoterapiyede başladım ancak kemoterapinin ve kanserin etkisiyle günden güne düşüyorum ailemde bende çökmüş duurumdayız kemoterapiye bile dayanamıyorum şiddetli kusmalar ve kanserin şiddetli ağrılarını yaşıyorum artık dayanamıyorum daha çok gencim 34 yaşındayım ölmek istemiyorum bana yardım edecek birisi yok mu çok kötüyüm YİNE DİYORUM DAHA ÇOK GENCİM ÖLMEK İSTEMİYORUM VE kanserin acılarına ve kemoterapinin yan etkilerine dayanamıyorum 😢 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaefe1233 -- 24 Haziran 2024; 20:29:39 > |
Lütfen birisi yardım etsin 😢 2 Seneden fazladır 4 evre pankreas kanseriyim ölmek istemiyorum 😢
-
-
Gecmis olsun, umarim en hizli sekilde atlatirsiniz. Nasil yardimci oluruz size bu zor surecte?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıl kemoterapi görmek büyük başarı. Bu kadarını her bünye kaldırmaz. Ne kadar güçlü olduğunu burdan anla. Bu hastalık beni yenemiyor, ben onu yenecegim de devamlı. Moral her şeyin önünde gelir. Evli misin çoluk çocuk var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ölüm asla bir son değildir. Belki bizler sizlerden önce öleceğiz. Her insanın geçmesi gereken bir eşik sadece. Bünyeniz 2 yıl kemoterapiyi kaldırdığına göre müthiş güçlüymüş. Güçlü kalmaya devam edin. Hayat güzeldir ancak kısadır. Bu hastalıktan kurtulsanız verimli yaşayacağınız yıl sayısı 30-35’tir. Bu hastalığı inşallah yeneceksiniz ve birçok insan gibi onu da yaşamadan ölmeyeceksiniz. Yani işler kötü gidiyor gibi gözükse dahi yalnız ve çaresiz hissetmeyin. Saniyeler geçtikçe hepimiz oraya yaklaşıyoruz. Güçlü kalın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin
-
Allah herşeye kadirdir, O' na sığının 🙏🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeşim geçmiş olsun, Allah şifa versin, maddi bir yardım bekliyorsun belki ama aşağıdaki videoyu izlemeni tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=8KTaYehk_Aw&list=PLIbMQVUKxl0T6Lqiplzh6d-c1YckvJ1VD&index=12
-
Tavsiyem seker ve sekerle alakali herseyi kes. Buna karbonhidratlarda dahil ...
En az 18 saatlik aralikli oruc uygula. Mumkunse 24 saate cikar hatta 36 saatlik aralikli orucun duzeyini artir.
Yuksek lifli sebzelerle kirmizi et tuket.
Bu surecte tibbi olarak su tedaviler yonel :
www.bayindirhastanesi.com.trPankreas Kanserlerinde Yeni Umut: IRE Yöntemihttps://www.bayindirhastanesi.com.tr/blog/ameliyat-edilemeyen-pankreas-kanserlerinde-yeni-umut-ire-yontemi-486www.trthaber.comRomanya'da 3 ay ömür biçilen kadın şifayı Türkiye'de bulduhttps://www.trthaber.com/haber/saglik/romanyada-3-ay-omur-bicilen-kadin-sifayi-turkiyede-buldu-827462.htmlGecen yila gore test asamasinda olan mRNA kanserine karsi asi gelistirilmis. Araan 1 yil gecmis son durum nedir takip etmek lazim .
medyascopePankreas kanseri için yeni aşı | Hastaların yarısında sonuç verdi - Medyascopehttps://medyascope.tv/2023/05/12/pankreas-kanseri-icin-yeni-asi-hastalarin-yarisinda-sonuc-verdi/
-
Merak etme başaracaksın. 2 sene iyi bir başarı. Benimde babamın akciğerinde var kitle. Tedavi görücek oda. Artık teknoloji gelişti birde sen gençsin başarabilme imkanın çok yüksek. Biz de dualarımızı eksik etmeyiz merak etme. Sürekli dua et, namaza başla için rahat eder. Konuşmak istersen, bunalırsan mesaj atabilirsin.
-
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Kendini moral olarak bırakma, isyan etme. Herkesin başına gelebilecek bir durum. Teknoloji ilerledi, artık bu hastalığında çaresi var. Bu hastalık artık o kadar çok yaygınlaştı ki…ve sizinki gibi nedeni genelde genetik oluyor. Babanız aynı hastalıktan vefat etmişse sizin mutlaka çok önceden kontrole girmeniz gerekirdi. Maalesef burada biraz ağır davranmışsınız. Doktorların aslında sizi yönlendirmesi lazımdı bu konuda.
Ölmekten korkma,hepimiz bugün olmazsa yarın öleceğiz.Savaş bu hastalıkla eğer yenersen ne mutlu sana yenemezsen de zaten haberin olmayacak bir anda bitecek her şey siyah ekrandan sonra hepimizi bekleyen sonsuz bir hiçlik.Belki ölümle beraber her şey daha güzel olur,ağrılar diner,stressler yok olur.Bu dünyaya gelmeden önce ne isen o olacak korkma sadece savaş.Biz değil hiç kimse 4.evre kansere bir şey yapamaz.Kabullenir yaşarsan belki sen yapabilirsin tekrar söylüyorum ölümden korkma.Seni korkuttukları şeyler olmayacak merak etme.Umarım iyileşirsin dostum.
Pankreas kanseri en kötü ca türlerden birisidir.Doktorunuzun verdiği tedaviye harfiyen uymaktan başka çareniz yok.Muğla da yaşıyorum, Musait olduğunuz bir hafta sonu sizi misafir etmek isterim.
bir an önce iyileşmeniz dileğiyle,
-
mantar terapi com a bakınç bilimsel makaleler referanslarla hangi türe hangi mantar iyi geliyor yazıyor doktora danışarak ilaçlarla ek olarak mantar terapisi yapabilirsiniz
-
Değerli kardeşim acil şifalar diliyorum. Aynı hastalıkla boğuşan bir abimiz yoğun bir mücadele ile 7-8 senedir hayatını sürdürüyor. En son kurban bayramında geçen gene görüştük. Son derece iyi gördüm kendisini. Senden ricam mücadeleyi bırakmaman. Son derece zor ve tüketici bir süreç şüphesiz ve dışarıdan konuşmak kolay. Acil şifalar diliyorum.
-
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm. Ölüm bu en nihayetinde herkesi bulacak. Daha çok gençmişsiniz size tavsiyem Allah'ı bol zikirle bol bol sadaka vermeniz. Zira kim Allah'ı bol zikreder ve bol bol sadaka verirse Allah'tan ciddi yardım alır.
Moralini bozma kardeşim herkes Allah'ın kendisine yazdığı kaderi yaşar biz hiçbirimiz ondan iyi bilemeyiz sen sabırlı olup tedavine devam et 2 yıllık kemoterapi ciddi bir tedavi bünyen güçlü demek bu. Şekerden uzak durup geceleri uykuda geçirmeniz çok önemli
Allah şifa versin güçlü ol. Hepimizin sonu aynı olacak 10bin yıl yaşasak bile birgün herkes ölecek ve önümüzde sonsuz bir hayat var. Sonsuzluğun oldugu yerde sayıların hiçbir önemi yok
Ne desek boş, bunu yaşayan bilir.
Biz sadece iyi dileklerimizle moral verebiliriz, senin de moralini yüksek tutman gerekiyor.
Acil şifalar diliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 26 Haziran 2024; 19:37:44 > -
kolpa olunca dayanır tabii. pankreas gibi agresif bir kanser türü 4. evrede teşhis edilecek ve 2 yıldır hala mücadele ediyor olacak. eleman makara geçiyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ölüm asla bir son değildir. Belki bizler sizlerden önce öleceğiz. Her insanın geçmesi gereken bir eşik sadece. Bünyeniz 2 yıl kemoterapiyi kaldırdığına göre müthiş güçlüymüş. Güçlü kalmaya devam edin. Hayat güzeldir ancak kısadır. Bu hastalıktan kurtulsanız verimli yaşayacağınız yıl sayısı 30-35’tir. Bu hastalığı inşallah yeneceksiniz ve birçok insan gibi onu da yaşamadan ölmeyeceksiniz. Yani işler kötü gidiyor gibi gözükse dahi yalnız ve çaresiz hissetmeyin. Saniyeler geçtikçe hepimiz oraya yaklaşıyoruz. Güçlü kalın.
|
2 yıl kemoterapi görmek büyük başarı. Bu kadarını her bünye kaldırmaz. Ne kadar güçlü olduğunu burdan anla. Bu hastalık beni yenemiyor, ben onu yenecegim de devamlı. Moral her şeyin önünde gelir. Evli misin çoluk çocuk var mı?
|
Tavsiyem seker ve sekerle alakali herseyi kes. Buna karbonhidratlarda dahil ... En az 18 saatlik aralikli oruc uygula. Mumkunse 24 saate cikar hatta 36 saatlik aralikli orucun duzeyini artir. Yuksek lifli sebzelerle kirmizi et tuket. Bu surecte tibbi olarak su tedaviler yonel : www.bayindirhastanesi.com.tr Pankreas Kanserlerinde Yeni Umut: IRE Yöntemi https://www.bayindirhastanesi.com.tr/blog/ameliyat-edilemeyen-pankreas-kanserlerinde-yeni-umut-ire-yontemi-486www.trthaber.com Romanya'da 3 ay ömür biçilen kadın şifayı Türkiye'de buldu https://www.trthaber.com/haber/saglik/romanyada-3-ay-omur-bicilen-kadin-sifayi-turkiyede-buldu-827462.htmlGecen yila gore test asamasinda olan mRNA kanserine karsi asi gelistirilmis. Araan 1 yil gecmis son durum nedir takip etmek lazim . medyascope Pankreas kanseri için yeni aşı | Hastaların yarısında sonuç verdi - Medyascope https://medyascope.tv/2023/05/12/pankreas-kanseri-icin-yeni-asi-hastalarin-yarisinda-sonuc-verdi/ |
Benzer içerikler
- testis derisinde kızarıklık
- aknetrent mi zoretanin mi daha iyi
- sedeften kurtulanların yorumları
- elma diyeti yapanların yorumları
- derin nefes alamıyorum esniyorum.
- en iyi tansiyon aleti
- bol boxer giymek zararlımı
- ateş ölçer tavsiye
- bayağı engerek
- ev tipi koşu bandı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X