Şimdi Ara

çok ciddi soru, kanser miyim, ölecek miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son bir çare belki başından bu olaylara benzer şeyler geçmiş olabilir diye buraya da yazacağım..

11 Kasım günü epigastrik denen bölümde bir ağrı tam bir gün boyunca geçmeyince acile gittim..
    orada bazı tetkikler yapıldı, bt ve ultrason cekildi, kan tahlilleri yapıldı, ultrasonda karaciger yağlanması görüldü
    zaten kiloluyum, onemli degil dendi, geceyi acilde gecirdim sabah midem rahatlayınca
    endoskopi olmam onerildi..

17 Kasımda endoskopi oldum. Endoskopide antral gastrit ve onikiparmak bagirsaginda iltihap görüldü(bulbit)

ve 22 Kasım bir mide bulantısı başladı, şu mesajı yazdıgım tarihe kadar bulantı devam ediyor.
    bazı günler siddetli bazı günler hic yok gibi ama daima var.

aradan gecen günlerde defalarca doktora gittim, gastritin bu kadar bulantı yapmayacağı söylendi.

tekrar ilaçlı mr a girdim. karaciğerim önceki ölçümlere göre biraz daha büyümüş gözüktü, enzimler yine normal cikti.

hepatit, tümör markerlerina bakildi onlarda normaldi, psikiyatriye git dendi, 2 aydır onunda ilaclarini kullaniyorum
    bir degisiklik olmadı.

başından ya da tanıdıgından buna benzer bir olay gecen oldu mu, olabildigince detaylı yazmaya calistim..

şu ana kadar kusma olmadı bu arada..

sagolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu evde yaşayabilir misiniz?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.