Bildirim
Lütfen Dalga Geçmeyin !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fevcin
2006 yılında ehliyet aldı fakat kolumda 90Derecelik bir hareket kaybı oldugu için Gayri Ticari(ticari araç kullanamaz) ehliyeti verdiler. Şu anda motor almak istiyorum sizde A2 ehliyeti alabilir miyim? herkese saygılar şimdiden tşkur ederim.
Dalga geçmek ne demek yahu. Niye dalga geçilsin. Buradan gelen cevaplar ne derece yeterli olacaktır bilemiyorum. Büyük ihtimalle sağlık raporu istenecektir. O raporla belli olur her şey. -
Dalga geçmez kimse endişelenmeyin.
Ticari amaçla motor kullanacaksanız vermezler ama hususi ise tahminimce vereceklerdir.Alırsınız sanırım ama yine de bir kursa sormak lazım. -
yaaa dalga konusunda endişeliydim çünkü geçende gördüm buzdolabım bozuldu yazmıs adam at yenısını al demısler de. banada o tarz bı muamele yapılırsa üzülürüm boş yere ondan belirttim.
sanırım doktor heyetıne cıkmam gerekecekmıs.S oradan da geçmem zor cünküğ 90 derece kullanılan bir sol kola sahıbım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X