Şimdi Ara

Lütfen Dikkat 16 şehidimiz var!!Hepimizin Başı sağolsun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bu konuyla ilgili açılan başlıklar hemen siliniyor. Lütfen Sizde başlık açın en azından yönetim silmeden birkaç kişi görür.

Tüm milletimizin başı sağolsun.Şehitler ölmedi ölmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut28 -- 21 Ekim 2007; 16:00:27 >

• Kesinlikle başımız sağolsun.Bu arad cnn.com (amerika) PKK'lı terörsitleri "Ayrılıkçı Kürt İsyancılar"olarak tanımlıyor.Bu PKK denilen şerefsizlerin nereden yönetildiğini gayet açık şeklide gösteriyor.Topik silen arkadaşlar lütfen bunu yapmayın.
  • Arkadaşlar herkes kafasına göre küfürlü mesajlar yazarsa silinir. Biz otomobil genel olarak seviyeli olmalıyız. Lütfen...
  • Ben bu konuyla ilgili olarak bir çok yerde yazı gördüm. Acılar aynı şehitlerimiz için ruhları şadolsun yattıkları yerler mekan-ı cennet olsun Allah bu PKK yı besleyen köpeklere de bin türlü bela musibet versin. Kimsenin bu yurdu bölmeye gücü yetmeyecek. 1920 deki serv şartları nasıl sa bugün de durum aynı. Yine serv'i hortlatmaya çalışıyorlar. Ama milletimiz her zaman bir Atatürk çıkarmıştır. BU hainlere içde ve dışta dersini her zaman vermiştir. 1.000yıldır türklerin ola Anadolu topraklarını almaya kimsenin gücü yetmeyecektir.
    Bu böyle biline.. Milletimiz çok şehit vermiştir. Bu vatan uğruna da gözünü kırpmadan ölüme gider daha çok şehit verir ama bu vatan hainlerinin satılmış köpeklerinde dersini verir.

Yazıları doğru topic e yazmadığımız için silen yöneticiler. Böyle milli bir davanın topic i mopic i olmaz. Yazıları silmeyin kimseyi banlamayın kardeşim...

• Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekirik

Ben bu konuyla ilgili olarak bir çok yerde yazı gördüm. Acılar aynı şehitlerimiz için ruhları şadolsun yattıkları yerler mekan-ı cennet olsun Allah bu PKK yı besleyen köpeklere de bin türlü bela musibet versin. Kimsenin bu yurdu bölmeye gücü yetmeyecek. 1920 deki serv şartları nasıl sa bugün de durum aynı. Yine serv'i hortlatmaya çalışıyorlar. Ama milletimiz her zaman bir Atatürk çıkarmıştır. BU hainlere içde ve dışta dersini her zaman vermiştir. 1.000yıldır türklerin ola Anadolu topraklarını almaya kimsenin gücü yetmeyecektir.
    Bu böyle biline.. Milletimiz çok şehit vermiştir. Bu vatan uğruna da gözünü kırpmadan ölüme gider daha çok şehit verir ama bu vatan hainlerinin satılmış köpeklerinde dersini verir.

Yazıları doğru topic e yazmadığımız için silen yöneticiler. Böyle milli bir davanın topic i mopic i olmaz. Yazıları silmeyin kimseyi banlamayın kardeşim...

bravo...aynı düşüncedeyim...

• Hepimizin başı sağolsun. BİZE ARTIK SAĞ DUYULU OLUN DEMEYİN. SAĞ DUYULU OLMAK KOYUN OLMAK ANLAMINDAMI YETER ARTIK. İNTİKAM İSTİYOUZ GENEL KURMAYIN ARTIK BİR ŞEY YAPMASI GEREKİR. BU HUKUMETTEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM. ASKERİMİZ ARTIK KENDİ KARARINI KENTİ VERSİN..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş çok mu büyük beyler?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.