slm oncelikle.Arkadaşlar Anadolu turizm İzmir-İstanbul arası seferini durdurdu.Bilgisi oLan varmı ? varsa lutfen soleyin..
Bu forumda daha yeniyim adım tolga
İzmirdeki o berbat otogarı gördükten sonra ben olsam bende durdururum. Her tarafından sular akan otogar olur mu hiç. İzmir belediyesi ne iş yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
İzmirdeki o berbat otogarı gördükten sonra ben olsam bende durdururum. Her tarafından sular akan otogar olur mu hiç. İzmir belediyesi ne iş yapıyor.
ama 2 sene hizmet verdi ve ani bir kararla durdurdu
quote:
Orijinalden alıntı: tolgi_sm
ama 2 sene hizmet verdi ve ani bir kararla durdurdu
Alıntıları Göster
Sence biraz fazla gereksiz bir başlık değil mi Tolga? Anadolu Turizm'e açıp sormak varken?
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Sence biraz fazla gereksiz bir başlık değil mi Tolga? Anadolu Turizm'e açıp sormak varken?
Alıntıları Göster
ya 100 kere mesaj attım ama ilgilenmediler bende çareyi burda buldum neyse saolun
quote:
ya 100 kere mesaj attım ama ilgilenmediler bende çareyi burda buldum neyse saolun
Alıntıları Göster
izmir istanbul arası koklu fırmalar var belkıde rekabeti kaldıramadılar
quote:
Orijinalden alıntı: !KO
izmir istanbul arası koklu fırmalar var belkıde rekabeti kaldıramadılar
Alıntıları Göster
bence cevap vermiyolarsa salla binme bi daha bi de arkadaşın dediği doğru rekabeti kaldıramamışlardır pamukkaleyle rekabet kolay deil izmir çevresi bildiğim kadar pamukkaleyi tercih ediyo
bence cevap vermiyolarsa salla binme bi daha bi de arkadaşın dediği doğru rekabeti kaldıramamışlardır pamukkaleyle rekabet kolay deil izmir çevresi bildiğim kadar pamukkaleyi tercih ediyo
Alıntıları Göster
ege bolgesı demek sureklı arac yenılemek demek cunku rakıplerın cok guclu fırmalar ve sureklı arac yenıleyen yas sınırlama polıtıkası olan fırmalar anadolu turızm kendı hakımıyetınde olan hatlarda degısıklık yapmak ıstemıs olabılır bı nevı ızmıre yenı araclarımı koyucagına kendı hakımıyetınde olan yolculara yenı aracları vermıstır ızmıre eskı arac kaldırmaya kalkınca yolcu potansıyelı dusmus ve izmir istanbul hatıını ıptal etmıslerdır
telefonla veya maılle sana bı acıklama yapmazlar
quote:
ege bolgesı demek sureklı arac yenılemek demek cunku rakıplerın cok guclu fırmalar ve sureklı arac yenıleyen yas sınırlama polıtıkası olan fırmalar anadolu turızm kendı hakımıyetınde olan hatlarda degısıklık yapmak ıstemıs olabılır bı nevı ızmıre yenı araclarımı koyucagına kendı hakımıyetınde olan yolculara yenı aracları vermıstır ızmıre eskı arac kaldırmaya kalkınca yolcu potansıyelı dusmus ve izmir istanbul hatıını ıptal etmıslerdır
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: firstarmy
ya sen kimsin ya nerden biliyon bunları sende bizdensin kendini tanıt msn ni özel den yollla
quote:
Orijinalden alıntı: hüso_tuners
quote:
ya sen kimsin ya nerden biliyon bunları sende bizdensin kendini tanıt msn ni özel den yollla
Alıntıları Göster
yıne banlatcanız benı bnm olm ıstee
saolun
quote:
saolun
ne demek burda bulunma amacımız bu bıldıklerımızı paylasmak
otobusculergrubunada beklerıs
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Ama siten açılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
Ama siten açılmıyor
Alıntıları Göster
onu demıyorum topaz topıgı dıyorum o sıteyle alakamız yok bızım
quote:
onu demıyorum topaz topıgı dıyorum o sıteyle alakamız yok bızım
Alıntıları Göster
arkadaşın da dediği gibi rekabet kaldıramadılar ki izmir de pamukkale kamil koç varken rekabet etmeleri zor . heleki pamukkale ile yazın izmire çalişirken istanbuldan az yolcuyla kalkabilirsin ama izmirden kalkarken otobüs paket
quote:
Orijinalden alıntı: uzunmemet
arkadaşın da dediği gibi rekabet kaldıramadılar ki izmir de pamukkale kamil koç varken rekabet etmeleri zor . heleki pamukkale ile yazın izmire çalişirken istanbuldan az yolcuyla kalkabilirsin ama izmirden kalkarken otobüs paket
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
ulen yazıp durma bi işte pamukkale bu kim dursun karşısında.
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
ulen yazıp durma bi işte pamukkale bu kim dursun karşısında.
Alıntıları Göster
kımse durmasın duramazda zaten
quote:
kımse durmasın duramazda zaten
Alıntıları Göster
tabi len kamil bile battı karayolundan umut yok havaya demire yöneldi