Şimdi Ara

LUTFEN GİRİN SORUMA CEVAP VERİN LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm oncelikle.Arkadaşlar Anadolu turizm İzmir-İstanbul arası seferini durdurdu.Bilgisi oLan varmı ? varsa lutfen soleyin..

Bu forumda daha yeniyim adım tolga

• İzmirdeki o berbat otogarı gördükten sonra ben olsam bende durdururum. Her tarafından sular akan otogar olur mu hiç. İzmir belediyesi ne iş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

İzmirdeki o berbat otogarı gördükten sonra ben olsam bende durdururum. Her tarafından sular akan otogar olur mu hiç. İzmir belediyesi ne iş yapıyor.
    ama 2 sene hizmet verdi ve ani bir kararla durdurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgi_sm

ama 2 sene hizmet verdi ve ani bir kararla durdurdu

Alıntıları Göster
    Sence biraz fazla gereksiz bir başlık değil mi Tolga? Anadolu Turizm'e açıp sormak varken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sence biraz fazla gereksiz bir başlık değil mi Tolga? Anadolu Turizm'e açıp sormak varken?

Alıntıları Göster
    ya 100 kere mesaj attım ama ilgilenmediler bende çareyi burda buldum neyse saolun
  • quote:

ya 100 kere mesaj attım ama ilgilenmediler bende çareyi burda buldum neyse saolun

Alıntıları Göster
    izmir istanbul arası koklu fırmalar var belkıde rekabeti kaldıramadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: !KO

izmir istanbul arası koklu fırmalar var belkıde rekabeti kaldıramadılar

Alıntıları Göster
    bence cevap vermiyolarsa salla binme bi daha bi de arkadaşın dediği doğru rekabeti kaldıramamışlardır pamukkaleyle rekabet kolay deil izmir çevresi bildiğim kadar pamukkaleyi tercih ediyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüso_tuners

bence cevap vermiyolarsa salla binme bi daha bi de arkadaşın dediği doğru rekabeti kaldıramamışlardır pamukkaleyle rekabet kolay deil izmir çevresi bildiğim kadar pamukkaleyi tercih ediyo

Alıntıları Göster
    ege bolgesı demek sureklı arac yenılemek demek cunku rakıplerın cok guclu fırmalar ve sureklı arac yenıleyen yas sınırlama polıtıkası olan fırmalar
    anadolu turızm kendı hakımıyetınde olan hatlarda degısıklık yapmak ıstemıs olabılır bı nevı ızmıre yenı araclarımı koyucagına kendı hakımıyetınde olan yolculara yenı aracları vermıstır ızmıre eskı arac kaldırmaya kalkınca yolcu potansıyelı dusmus ve izmir istanbul hatıını ıptal etmıslerdır

telefonla veya maılle sana bı acıklama yapmazlar

• quote:

ege bolgesı demek sureklı arac yenılemek demek cunku rakıplerın cok guclu fırmalar ve sureklı arac yenıleyen yas sınırlama polıtıkası olan fırmalar
    anadolu turızm kendı hakımıyetınde olan hatlarda degısıklık yapmak ıstemıs olabılır bı nevı ızmıre yenı araclarımı koyucagına kendı hakımıyetınde olan yolculara yenı aracları vermıstır ızmıre eskı arac kaldırmaya kalkınca yolcu potansıyelı dusmus ve izmir istanbul hatıını ıptal etmıslerdır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: firstarmy

ya sen kimsin ya nerden biliyon bunları sende bizdensin kendini tanıt msn ni özel den yollla

• quote:

Orijinalden alıntı: hüso_tuners

quote:

ya sen kimsin ya nerden biliyon bunları sende bizdensin kendini tanıt msn ni özel den yollla

Alıntıları Göster
    yıne banlatcanız benı bnm olm ıstee

• saolun
  • quote:

saolun
    ne demek burda bulunma amacımız bu bıldıklerımızı paylasmak

otobusculergrubunada beklerıs
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ama siten açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Ama siten açılmıyor

Alıntıları Göster
    onu demıyorum topaz topıgı dıyorum o sıteyle alakamız yok bızım

• quote:

onu demıyorum topaz topıgı dıyorum o sıteyle alakamız yok bızım

Alıntıları Göster
    arkadaşın da dediği gibi rekabet kaldıramadılar ki izmir de pamukkale kamil koç varken rekabet etmeleri zor . heleki pamukkale ile yazın izmire çalişirken istanbuldan az yolcuyla kalkabilirsin ama izmirden kalkarken otobüs paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunmemet

arkadaşın da dediği gibi rekabet kaldıramadılar ki izmir de pamukkale kamil koç varken rekabet etmeleri zor . heleki pamukkale ile yazın izmire çalişirken istanbuldan az yolcuyla kalkabilirsin ama izmirden kalkarken otobüs paket

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    ulen yazıp durma bi işte pamukkale bu kim dursun karşısında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

ulen yazıp durma bi işte pamukkale bu kim dursun karşısında.

Alıntıları Göster
    kımse durmasın duramazda zaten
  • quote:

kımse durmasın duramazda zaten

Alıntıları Göster
    tabi len kamil bile battı karayolundan umut yok havaya demire yöneldi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.