Şimdi Ara

LÜTFEN!(LCD) UZMAN GÖRÜŞLERİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar; bir sitede Toshiba marka 42 inch iki farklı model lcd var. Bütün özellikler aynı fakat
    birinde; 15000:1 kontrast 5 ms tepki süresi (42AV635)
    diğeri ; 50000:1 kontrast 6 ms tepki süresi (42RV635D) ve 100 TL bunda fiyat farkı
    şimdi; Tepki süresinimi önemsersiniz, yoksa kontrast oranınımı?
    çok acil bilgi almam gerekiyor çünkü kampanya iki günlük lütfen yardım. şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

• Hala karar vermediyseniz 42AV635 Bimeks'te Cuma gününe kadar 1697TL kaçırmayın derim.http://bimeks.com.tr/kampanyalar/24_temmuz/

Bence tepki süresi de kontrast da önemli değil. Tepki süresi 5-6ms arasındaki fark önemsiz. Ben incelemedim ama 42AV635 için görüntü kalitesi plazmalara yakın deniyor. TV yayınını upscale yapabiliyor, oyun oynuyorsanız 1'e 1 pixel eşlemesi yapan Game Modu var aklıma gelen, ve daha pek çok özelliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanalpo

Hala karar vermediyseniz 42AV635 Bimeks'te Cuma gününe kadar 1697TL kaçırmayın derim.http://bimeks.com.tr/kampanyalar/24_temmuz/

Bence tepki süresi de kontrast da önemli değil. Tepki süresi 5-6ms arasındaki fark önemsiz. Ben incelemedim ama 42AV635 için görüntü kalitesi plazmalara yakın deniyor. TV yayınını upscale yapabiliyor, oyun oynuyorsanız 1'e 1 pixel eşlemesi yapan Game Modu var aklıma gelen, ve daha pek çok özelliği var.

Bimekteki 1697 tl olan toshibayı yakından gördüm ve inceledim.Fiyat performans olarak bence mükemmel.50.000:1 kontrast var.Hepsinden önemlisi işlemcisi yeni bir teknoloji.Meta Brain Görüntü işlemcisi gerçekten bir görüntü veriyor.En tasarruflu panel olduğu söyleniyor.
    Bana göre tek eksiği parlaklığının 450 oluşu.

• Bu ürünlerin ikiside fiyat-performans ürünleri. Zaten kalite olarak da,fiyat olarak da birbirlerine yakınlar. RV-AV bence çokta fark etmez birini seçebilirisin. Kontrast mı yoksa Tepkime süresi mi önemli dersen kesinlikle " Tepkime Süresi ". Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.