Sevgili arkadaşlar; bir sitede Toshiba marka 42 inch iki farklı model lcd var. Bütün özellikler aynı fakat birinde; 15000:1 kontrast 5 ms tepki süresi (42AV635) diğeri ; 50000:1 kontrast 6 ms tepki süresi (42RV635D) ve 100 TL bunda fiyat farkı şimdi; Tepki süresinimi önemsersiniz, yoksa kontrast oranınımı? çok acil bilgi almam gerekiyor çünkü kampanya iki günlük lütfen yardım. şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.
Bence tepki süresi de kontrast da önemli değil. Tepki süresi 5-6ms arasındaki fark önemsiz. Ben incelemedim ama 42AV635 için görüntü kalitesi plazmalara yakın deniyor. TV yayınını upscale yapabiliyor, oyun oynuyorsanız 1'e 1 pixel eşlemesi yapan Game Modu var aklıma gelen, ve daha pek çok özelliği var.
Bence tepki süresi de kontrast da önemli değil. Tepki süresi 5-6ms arasındaki fark önemsiz. Ben incelemedim ama 42AV635 için görüntü kalitesi plazmalara yakın deniyor. TV yayınını upscale yapabiliyor, oyun oynuyorsanız 1'e 1 pixel eşlemesi yapan Game Modu var aklıma gelen, ve daha pek çok özelliği var.
Bimekteki 1697 tl olan toshibayı yakından gördüm ve inceledim.Fiyat performans olarak bence mükemmel.50.000:1 kontrast var.Hepsinden önemlisi işlemcisi yeni bir teknoloji.Meta Brain Görüntü işlemcisi gerçekten bir görüntü veriyor.En tasarruflu panel olduğu söyleniyor. Bana göre tek eksiği parlaklığının 450 oluşu.
Bu ürünlerin ikiside fiyat-performans ürünleri. Zaten kalite olarak da,fiyat olarak da birbirlerine yakınlar. RV-AV bence çokta fark etmez birini seçebilirisin. Kontrast mı yoksa Tepkime süresi mi önemli dersen kesinlikle " Tepkime Süresi ". Saygılar