Şimdi Ara

lütfen! mondeo-406-vectra-carina?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en fazla 15.000'e kadar bütçe ile hepsi otomatik şanzıman ve 2.0 motor olmak üzere;

1998-2000 ford mondeo (ghia)
    1998-2000 peugeot 406 (sv)
    1997-1998 opel vectra (cd-cdx)
    1997-1998 toyota carina (gli)

yakıt
    konfor
    donanım
    yol tutuş
    performans
    güvenlik
    kronik sorun - memnuniyet (önemli)

konularında hangileri neler sunuyor? sıralamanız ne olur?
    lütfen bildiklerinizi veya altenatiflerinizi yazarsanız çok sevinirim.

herkese şimdiden teşekkürler. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikko_fcb -- 17 Aralık 2011; 23:08:41 >

• imzamda bulunan vectra cdx i tavsiye ederim toyota carina tutulmayan bir model mondeo bunların içinde çok sıradan geliyor.
    şehiriçi benzinle 35 kuruş yakıyor şehirdışı 25 kuruş ecotec motor biraz tasarruflu 307 im ise şehiriçi 40 kuruş şehirdışı 30 kuruş yakıyor yakıtı 2000 cc için çok iyi
    konfor olarak 406 vectradan daha üstün vectra 2. sırada bu konuda
    yol tutuşu vectra b kasada çok iyi değil çok kötüde değil
    performansı süper vectranın ok gibi fırlıyor kimse size kafa tutamaz 250 ye kadar çıkıyor düz vites tabi otomatiği bilmem..
    güvenlik vectra
    kronik sorun olarak 96 gls 98 cd 2001 cdx kullandım bir yamuğunu görmedim genel olarak memnunum araba çok karizmatik duruyor yan aynalarının tasarımı çok hoşuma gidiyor cdx ağzına kadar dolu bir model keyif verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 17 Aralık 2011; 23:44:34 >

• 98 mondeo glx im var gri abartmadan söyleyim aracı alalı 4 sene oldu arabama her bindiğimde iyiki almışım diyorum ne anlarsan anla artık arkadaşım
  • Vectra
  • Mondeo siradanmis.. Mondeo alin derim her konuda memnun edecektir sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt
    konfor
    donanım
    yol tutuş
    performans
    güvenlik
    kronik sorun - memnuniyet

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: will.i.am

Mondeo siradanmis.. Mondeo alin derim her konuda memnun edecektir sizi

mondeoya kötü demedim vectranın yanında sıradan dedim bi kere kalite hissi var vectrada mondeoya çok bindim kalite hissi yok kapı sesinden bile belli oluyor kaporta sacı vectraya göre ince motoru 130 bg 2. eli yok vectraya göre kötü. yakıtı daha fazla vectradan tip göreceli birşey ama vectra bence daha güzel ha bindinmi dersen işimiz galericilik elbetteki hepsine bindim
    bunlarda çarpışma testleri bakın hangisi daha sıradanmış.
    vectra:http://www.youtube.com/watch?v=p1VY0lmUpkM&feature=related
    mondeo:http://www.youtube.com/watch?v=sDtgqSSvsxY

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra C1 Vs Ford Mondeo Mk3
    10 yıl önce açıldı
    Fiat Punto vs. Fiat Palio
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikko_fcb

en fazla 15.000'e kadar bütçe ile hepsi otomatik şanzıman ve 2.0 motor olmak üzere;

1998-2000 ford mondeo (ghia)
    1998-2000 peugeot 406 (sv)
    1997-1998 opel vectra (cd-cdx)
    1997-1998 toyota carina (gli)

yakıt
    konfor
    donanım
    yol tutuş
    performans
    güvenlik
    kronik sorun - memnuniyet (önemli)

konularında hangileri neler sunuyor? sıralamanız ne olur?
    lütfen bildiklerinizi veya altenatiflerinizi yazarsanız çok sevinirim.

herkese şimdiden teşekkürler. ;)

Al bir tane carina tepe tepe bin.Sorduğunuz araçlar içinde en sıkıntısız carinadır.Ama konfor yol tutuş olarak carinadan daha iyi modeller var içlerinde.
  • 406 alırdım ben senin yerinde olsam bu seçenekler arasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

quote:

mondeoya kötü demedim vectranın yanında sıradan dedim bi kere kalite hissi var vectrada mondeoya çok bindim kalite hissi yok kapı sesinden bile belli oluyor kaporta sacı vectraya göre ince motoru 130 bg 2. eli yok vectraya göre kötü. yakıtı daha fazla vectradan tip göreceli birşey ama vectra bence daha güzel ha bindinmi dersen işimiz galericilik elbetteki hepsine bindim

Siradan diyebilmek icin farkli sinifta olmalari gerekir diye dusunuyorum, sayet iki aracta d sinifi. Bindiginiz mondeo baz donanimdi galiba, ghia donanimi gayet konforlu ve kalite algisi yuksek. Motor konusunda haklisiniz yakit ise lpg ile ayni gibi olacaktir, yol tutusta ise mondeo daha iyidir.

• Yazdığınız araçlar arasında size en az sorun yaşatacak olan Carina'dır.
  • cevapları toplayınca bişey çıkartamadım net bir sonuç... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikko_fcb -- 19 Aralık 2011; 14:38:57 >
  • Mondeo tavsiye ederim.
    Cruise control de varsa tadından yenmez
  • Carina
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

quote:

Mercedes S ile kıyaslıyorsun sanki, vectra yanında nesi sıradan mondeo nun?

• tek şey söyliycem bin ve gör. koltuk döşemelerinden tut kaportasına kadar opelin üstün olduğunu göreceksin birde şu önemli piyasada mondeomu daha çok vectra b kasamı
    ben ikisinide kullanmış biri olarak bana göre vectranın yanında dandik sana göre olmayabilir bu benim görüşüm
  • 406 kullanıcısı olarak gerçekten bütün bahsettigin hazları alabilirsin makam aracından bir farkı yok.
  • içlerinde zaten 406nın ciddi diri ve pahalı bi duruşu var zaten ama problem çıkarması bakımından soru işaretleri var kafamızda.
    daha fazla bilgilere ihtiyacımız var lütfen. ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.