Şimdi Ara

lutfen qcil yardim edin xbox live gold

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox live gold 3 aylik uyelik karti aldim ve butun bolgelere acik. kodu yaziyorum 3 aylik oldugunu fala. gosteriyor sonra redeem now a tikladigimda "cant retrieve information from xbox live. please try again later. status code: 8016A04B diye bazende status code: 80153021 diye hata aliyorum. daha once bu profilimde. 3 aylik gold almistim ve boyle bir sorun olmamisti. yardim ederseni cok sevinirim

• Sonra dene arkadaşım geçici bir hata. Bu aralar kafayı yedi Live.
  • Aldığın kod LIVE hesabının bölgesiyle uyuşmuyorsa hata alabilirsin. Bir de xbox sitesinden geçirmeyi dene kodu;

UK hesabı için (US hesapsa GB yerine US yaz)
    https://live.xbox.com/en-GB/accounts/RedeemToken.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Aldığın kod LIVE hesabının bölgesiyle uyuşmuyorsa hata alabilirsin. Bir de xbox sitesinden geçirmeyi dene kodu;

UK hesabı için (US hesapsa GB yerine US yaz)
    https://live.xbox.com/en-GB/accounts/RedeemToken.aspx

gold üyeliklerde bölge ayrımı yok diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin :)
  • Daha önce birçok kişi kod hata veriyor diye konu açmıştı. MS Point miydi, Gold muydu, yoksa her ikisi miydi hatırlayamadım.
  • dediginizi yaptim oradada An error has occurred during the transaction. Please try again later. diye bir hata veriyor. bende anlamadim hic bir sey
  • Kodu nereden aldın belki kullanılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bende aldım bakalım deniycem kod bana yollanınca acaba bütün herkeste mi hata veriyor diye o zaman sana mesaj atarım oldu/olmadı diye
  • tesekkurler cevabinizi bekliyorum. bende kullanilmis olabileceginden suphelendim. gitti gidiyordan aldim ama odemeyi yapmiycam alsin kodunu geri. baska yerden alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertalis1988

tesekkurler cevabinizi bekliyorum. bende kullanilmis olabileceginden suphelendim. gitti gidiyordan aldim ama odemeyi yapmiycam alsin kodunu geri. baska yerden alcam

Size kodu satan benim. Forumda ve gittigidiyorda birçok referansım var. Beni tanıyan tanır. Kodu bugün gittigidiyor dükkanımdan satın aldınız size gönderdim ve daha sonra dışarı çıkmak zorunda kaldım. dışarda 3-4 saat işim vardı. Geldiğimde gördüm yazdıklarınızı. Böyle şeyler yazmanıza gerek yoktu. Birkaç saat sabır etseydiniz sizin kodunuzu değiştirebilirdim.
    Ayrıca An error has occurred during the transaction. Please try again later. kod kullanılmış anlamına gelmez. Kod kullanılsa Code Already Used. yazar. Sanırım kod ile ilgili başka bir problem var. Bazı gold kodları bölge seçiyor. Buda bölge ayırmış olabilir.
    Tek yapmanız gerekn biraz sabırdı geldiğimce şuanki gibi cevap vericektim zaten. Şimdi isterseniz satışı iptal edelim isterseniz yeni kod göndereyim. Kararınızı bekliyorum.

• Bugün nucLear arkadaşımızdan almış olduğumuz kodlar sorun vermedi.Yolladığı kodlar doğruydu yani.Bilgendiriyim dedim
  • sizin kodlar sorun cikartmamis olabilir ben sorun cikartti bilgilendirim dedim. zaten sagolsunlar ben ilgilendiler ve gereken yapildi. yardimci olan herkese ayrica cok tesekkurler
  • Bende de simdi ayni sorunu yapti. Kodu yabanci bir siteden aldim ama kodda sorun yok. Hep aldigim yer. 3aylik live uyelik aldim. Sanirim microsoftta bir sorun var. Adami uyuz etti pazar pazar bir oyun oynayalim dedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.