Şimdi Ara

lütfen silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tass_co -- 30 Eylül 2013; 6:31:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Asusun b*ktan garantisine güvenme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cent_2013

Asusun b*ktan garantisine güvenme bence

Asus'u çok kullandım ve bir sıkıntı yada garantilik bir ürününe denk gelmedim daha ama başıma gelmeyecek diye de bir kural yok malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: tass_co

quote:

Asusun b*ktan garantisine güvenme bence

Asus'u çok kullandım ve bir sıkıntı yada garantilik bir ürününe denk gelmedim daha ama başıma gelmeyecek diye de bir kural yok malesef

Kardeşim benim ekranımdaki ufakcık bir çizik yüzünden yapmadılar bilgisayarımı senin başın yanmasın diye dedim:) HDD bozuldu zaten aldığımdan beri bozuktu sıfır almıştım birde ! Düşün artık.

Adamlar ekrandaki çizik onarılmalı deyip te yenisini takmayı istedi. Yeni ekran !! Hadi öde bakalım 300 Lira :D :D Şaka gibi. Sonra HDD yi yaparız dediler. bende geri istedim TAM 3 AY sonra laptopumu geri getirdiler. Hemde Hergün aradımm geri gönderin gönderin gönderin diye diye. :DTabi sözleşmeye göre 15 gun içinde mutlaka sana geri gelcek ürün :D Pehhh :D Sonra sattıkm Laptopu 200 YTL ye düşün artık.

• quote:

Kardeşim benim ekranımdaki ufakcık bir çizik yüzünden yapmadılar bilgisayarımı senin başın yanmasın diye dedim:) HDD bozuldu zaten aldığımdan beri bozuktu sıfır almıştım birde ! Düşün artık.

Adamlar ekrandaki çizik onarılmalı deyip te yenisini takmayı istedi. Yeni ekran !! Hadi öde bakalım 300 Lira :D :D Şaka gibi. Sonra HDD yi yaparız dediler. bende geri istedim TAM 3 AY sonra laptopumu geri getirdiler. Hemde Hergün aradımm geri gönderin gönderin gönderin diye diye. :DTabi sözleşmeye göre 15 gun içinde mutlaka sana geri gelcek ürün :D Pehhh :D Sonra sattıkm Laptopu 200 YTL ye düşün artık.

geçmiş olsun. keşke tüketici haklarına başvursaydın. anında para iadesi alırdın. başıma geldi, wd diskte yaptım. ilgin için teşekkür ediyorum, sağolasın

• cent_2013 kullanıcısına yanıt
    Ekrandaki çizik ile hdd ne alakası var anlamadım.
    Öyleyse ben asus makina alsam anakart arıza yapsa üst kasada çizik var diyip yapmayacaklar.(Dogrumu)
    Böyle birşey yapıyorlarsa yazıklar olsun asus servisine.

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdallioglu

Ekrandaki çizik ile hdd ne alakası var anlamadım.
    Öyleyse ben asus makina alsam anakart arıza yapsa üst kasada çizik var diyip yapmayacaklar.(Dogrumu)
    Böyle birşey yapıyorlarsa yazıklar olsun asus servisine.

Saygilar

Evet ben öyle demek istedim. Dediklerim yalan değil.. Bizzat yaşadım şimdi Asustan o kadar çok nefret ediyorum ki bana sorarsanız almayın derim garantileri bir şeye yaramıyor. 20 gun içerisinde eğer tamir edilemezse size ona eş bir cihaz göndereceklermiş mış mış. yok öyle bir şey geri istedik 3 ayı buldu. bana sorarsanız sakın arkadaşlar sakın bulaşmayın.

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ankara asus servisine üzerine bildiğiniz çay dökülmüş laptopumu servise götürdüm hani bakmazlar ama bi ihtimal dedim servis baktı cihaza bunlar tr ye geleli 4-5 ay oldu dediler bırakın bakalım dediler bende işimin acele olduğunu akşama uçağa yetişmem gerektiğini söyledim ozaman 1-2 saat sonra bi arayın durumunu sorun dediler 2 saat sonra aradığımda cihaz hazır gelip alabilirsiniz dediklerinde okadar şaşırdımki laptopun anakartını komple değiştirmişler pilini yenilemişlerdi tabi daha sonra laptopu üst komşuma sattım çocuk 2 senedir geceli gündüzlü kullanıyor daha tık demedi cihaz

demekki heryerdeki servis aynı olmuyor bi markayı şahıslar yüzünden kötülememek lazım
  • asus a cızgı elektronık bakıyor turkıyenın en ıyı rmq servısıdır sızın qlaptopunuzda bnce cızık den fazlasıvar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.