Şimdi Ara

Lütfen şu soruna bi bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce Lenovo V310 15IKB 8DT3 laptopunu hevesle aldım. Sistem güncellemesi, ekran kartı güncellemesi ve bütün driverların son güncel hallerini kurdum ama Hearthstone ve League of legends oyununda 150-200 fps arasında oynarken aniden bilgisayar komple donuyor. Hiçbir şeye tepki vermiyor ve güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum tabi haliyle oyunda gidiyor. Counter Strike Global Offensive oyununda hiç birşey olmuyor. Acaba ne yapmam gerekiyor ya da sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarda herhangi bir ısınma yok ve sadece ekran değil bütün sistem gidiyor arkadaki çalan müzik dahil.

Ek olarak : 3dk önce sadece youtube da video açıktı ve yine aynı sorun oldu. Lütfen birisi yardımcı olabilir mi ?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffurkanyyasin -- 14 Kasım 2017; 17:3:25 >

• Sorunun kaynağını detaylı incelemden bir şeyler söylemek zor ama büyük ihtimal harddisk kaynaklı olabilir.
    Format at sorun düzelmez ise sorun hdd de olabilir ödünç alabileceğin laptop harddiski bul bir yerden ve tak dene(Tabi garantiden çıkarmadığına emin olduktan sonra). Garantisi varsa yolla garantiye.
    Sorun işlemci kaynaklı ya da ram kaynaklı olabilir. Laptop un içindeki fanlardan biri çalışmıyor da olabilir vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.