Şimdi Ara

>>> LÜTFEN ŞUNU İNGİLİZCEYE ÇEVİRİN <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power up storeden nation transfer scroolu aldım ve oyundan çıktım..
    mykoldan transferin aktifleşmesini bekledim ve transferi onayladım...ancak şöle bir uyarı geldi...
    " KnightOnlineWorld.com has detected the use of scripting and/or data that it did not like. This may have terminated any processes you were currently involved in while on this site. "
    ve şuan oyundayım ancak hala nation değişmemiş...ve mykoldaki aktifleştirme buttonu da kaybolmuş..
    yardımlarınızı bekliorum...
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper_ist -- 1 Kasım 2006; 18:48:41 >

• nasıl bir uyarı
  • KnightOnlineWorld.com has detected the use of scripting and/or data that it did not like. This may have terminated any processes you were currently involved in while on this site.

böle bişey..
  • up
    yaardım
    up
  • upppppppp
  • APPPPPPPPPPPPPPPP
  • UP TO UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • down
  • UP LA UP YAZIN 2DK
    20DOLARIM GİTTİ AMA DEĞİŞEN BİŞEY YOK
    BAN KO
  • Anladigim kadariyla eskiden olan transfer ler basarili olmamis ve seninkindede bir hata cikmis ama siteden düzeltilmeye devam ediliyomus.Bana güvenme benim anladigim bu belki sacmaliyorumdur cünkü ingilizcem 3
  • Yukarı Power ulusun, scroolu aldım ve oyundan çıktımı transfer ettiği storeden. .
    Mykoldan transferin aktifleşmesini bekledim ve transferi onayladım. . . Ancak şöle bir uyarı geldi. . .
    "KnightOnlineWorld. Com, kullanıma onun beğenmediği scripting ve/ veya veriyi buldu. Bu kadar, senin güncel olarak, kadar üzerinde bu site karıştırıldığın processesi bitirmiş olabilir.
  • ya ticket atcam ozaman...
    yukardakini ingilizceye çevirebilcek yok mu?
    boşuna param gitti ya
  • ingilizcem kötüymüs
  • hadi ya çevirin şuınu ingilizceye
  • uppppppppp
  • upupupup
  • ya uppppppppppppp
  • upssssssssss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.