Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,biz ev almak için emlakçıya gittik 2 ay önce ve emlakçı bize 3-4 ev gösterdi bunlardan
    1 tanesini beğendik, almaya karar verdik emlakçı bize sözleşme yaptı ve 80 milyar karşılığında
    sözleşme yaptık,sonrasında evi almak için kredi çektik krediyi çektikten kısa bir süre sonra
    başımıza bi de miras olayı çıktı ev mirasmış ve 90 milyar istiyolarmış ev için biz emlakçı ile
    80 milyar sözleşme yaptık. Mirascılar 5 kardeşmiş imza atılması gerekiyormuş bizde attık mirascılardan
    1 kişi daha attı, birde şait attı. Sonra emlakçı bizden 15 milyar istedi evi alıcaz.. Ama önce evin sahiplerine
    para vermemiz gerekiyor dedi ve 15 milyar verdik. 10 gün önce başımıza bide vergisi cıktı evin tamam dedik onuda
    ödedik.Tapuya 3 kere gitmemize rağmen hiç bi gelişme olmadı bize evi vermediler emlakçı hep pürus cıkardı. Şimdi
    15 milyarımızı istiyoruz emlakçı yemiş parayı veremem diyor ama elimizde 15 milyarlık senet var.. Ne yapıcağımızı
    bilmiyoruz lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

Merhabalar,biz ev almak için emlakçıya gittik 2 ay önce ve emlakçı bize 3-4 ev gösterdi bunlardan
    1 tanesini beğendik, almaya karar verdik emlakçı bize sözleşme yaptı ve 80 milyar karşılığında
    sözleşme yaptık,sonrasında evi almak için kredi çektik krediyi çektikten kısa bir süre sonra
    başımıza bi de miras olayı çıktı ev mirasmış ve 90 milyar istiyolarmış ev için biz emlakçı ile
    80 milyar sözleşme yaptık. Mirascılar 5 kardeşmiş imza atılması gerekiyormuş bizde attık mirascılardan
    1 kişi daha attı, birde şait attı. Sonra emlakçı bizden 15 milyar istedi evi alıcaz.. Ama önce evin sahiplerine
    para vermemiz gerekiyor dedi ve 15 milyar verdik. 10 gün önce başımıza bide vergisi cıktı evin tamam dedik onuda
    ödedik.Tapuya 3 kere gitmemize rağmen hiç bi gelişme olmadı bize evi vermediler emlakçı hep pürus cıkardı. Şimdi
    15 milyarımızı istiyoruz emlakçı yemiş parayı veremem diyor ama elimizde 15 milyarlık senet var.. Ne yapıcağımızı
    bilmiyoruz lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

Yaklaşık 100 milyar konuşuyor ortada. Hiç vakit kaybetmeden guvenebileceginiz işini iyi yapan bi avukata gidin. İflahını kessin o emlakçının.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    doğru soyluyorsun bunu dusunduk başka çağreler arıyoruz ama
  • upppp
  • Fena dolandırılmışsın...

O 15 bin TL yi ancak avukat alabilir emlakçıdan... Elden senetle verilmiş bir borcun tahsilatı için icra kararı bile çıkarır avukatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi sağlam bir avukat bul. Ama avukat referansları, tavsiye edenleri olan, gerçekten işini düzgünce yapacak biri olmalı, yoksa bir de onla uğraşırsınız.
  • Valla bölümden dolayı biraz biliyorum, yanlış hatırlatıyorsam Taşınmaz satışı veya taşınmaz satış vaadi resmi yazılı şekle tabidir. Yani sizin adamla imzalamış olduğunuz 80binlik sözleşme taşınmazla ilgili bağlayıcı bir SÖZLEŞME değil onu bil. Yani mirasçılar 90 bin istiyorsa ya almıcan ya da o parayı verip alıcan 80 binlik sözleşmenin hükmü yok. Miras konusuna gelince evet hepsinin onayı lazım. O emlakçıya da 15 bin vermeniz sizin hatanız niye verdiniz onu anlamadım ne alaka yani. Bu arada o 15 milyarlık senette biraz uğraştırır sizi. Daha doğrusu emlakçı isterse uğraştırır mahkeme yeri, delil ispat meselelerinden 15 milyarı alana kadar 4 sene falan geçer diye tahmin ediyorum ama belli olmaz emlakçı kurnaz değilse kaçamadan yakalanır icralık olur. Bir de siz o evle pek uğraşmayın bence. Şimdi siz 15 bini neden verdiniz onu bi söyle belki faiziyle alabilirsinizde. Tabi Herşeyden önce bu işlerle uğraşan avukata gidin, kar zararı geçer belki ama işini iyi yapıyorsa sizi çukurdan kurtarır. Olaya göre temerrüd Hükümleri de uygulanabilir. Bi ihtar Çek bu kadar bOrcun var şu tarihe kadar öde eğer ödemezsen senden şu kadar temerrüt faizi ile birlikte geri alıcam de sonra adama postala. Daha Sonrasını bilmiyorum usül dersim iyi değil mahkemeye gitmen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumun için teşekkürler,biz bu parayı ev sahibine vericem diye aldı bizde güvendik verdik ne ev sahibine vermiş nede bize verdi
  • senetin tarihi ne zaman gerçi emlakcinin ustune kayitli mal olmasi gerekli ama bu karaktersizler bunu dusunebilirler. Parayi yemiş birde dogru bizde yedik emlakcilarin cogu boyle

• 10 gün sonra bitiyor
  • SerikFC S kullanıcısına yanıt
    senetle ilgili presedurleri yapmalisiniz senetin suresi gecince 1 hafta daha sure vardi sonra senetle ilgili islemleri yapin. Bu adi insan sadece size calismiyor emlakci sonucta , tam sopalik boylelerini linc edeceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.