Bildirim
lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl bir uyarı çıkıyor ya da hiçbir tepki yok mu?
Öncelikle makinanızı başka bir bilgisayarda deneyiniz..Çalışabilirliğinden emin olmak lazım..
Makinayı kullanmadım ama menu kısmında USB bağlantısını açma/kapama kısmı var mı bi bakınız.. USB ile bağlantı yaptığınız sırada fotoğraf makinanızı açmanız lazım..
Yanında bir CD verildi ise, bilgisayarınıza sürücülerini yükleyiniz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Nasıl bir uyarı çıkıyor ya da hiçbir tepki yok mu?
Öncelikle makinanızı başka bir bilgisayarda deneyiniz..Çalışabilirliğinden emin olmak lazım..
Makinayı kullanmadım ama menu kısmında USB bağlantısını açma/kapama kısmı var mı bi bakınız.. USB ile bağlantı yaptığınız sırada fotoğraf makinanızı açmanız lazım..
Yanında bir CD verildi ise, bilgisayarınıza sürücülerini yükleyiniz..
çok saolasın abi bilgilerin için şu anda çook mutluyum oldu abi 5 tane usb girişi var deneye deneye bi hal oldum boşu boşuna kendimi üzdüm ama yaptım 5 tane usb girişi var şansa bala bi tanesine soktum bi baktım ışık yandı işte sonra çıkarılabilr diskyazdı resimleri kopyala filan oldu çektiğim resimler çıktı oldu yani çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X