Şimdi Ara

lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler ben casio exilim z75 aldım takıyorum kabloları düzgüncene ama hiç birşey gelmiyor ekrana hep aynı bunun sorunu nedir?pc de acaba sorun var makinede mi?lütfen yardım edin

• Nasıl bir uyarı çıkıyor ya da hiçbir tepki yok mu?

Öncelikle makinanızı başka bir bilgisayarda deneyiniz..Çalışabilirliğinden emin olmak lazım..

Makinayı kullanmadım ama menu kısmında USB bağlantısını açma/kapama kısmı var mı bi bakınız.. USB ile bağlantı yaptığınız sırada fotoğraf makinanızı açmanız lazım..

Yanında bir CD verildi ise, bilgisayarınıza sürücülerini yükleyiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Nasıl bir uyarı çıkıyor ya da hiçbir tepki yok mu?

Öncelikle makinanızı başka bir bilgisayarda deneyiniz..Çalışabilirliğinden emin olmak lazım..

Makinayı kullanmadım ama menu kısmında USB bağlantısını açma/kapama kısmı var mı bi bakınız.. USB ile bağlantı yaptığınız sırada fotoğraf makinanızı açmanız lazım..

Yanında bir CD verildi ise, bilgisayarınıza sürücülerini yükleyiniz..

çok saolasın abi bilgilerin için şu anda çook mutluyum oldu abi 5 tane usb girişi var deneye deneye bi hal oldum boşu boşuna kendimi üzdüm ama yaptım 5 tane usb girişi var şansa bala bi tanesine soktum bi baktım ışık yandı işte sonra çıkarılabilr diskyazdı resimleri kopyala filan oldu çektiğim resimler çıktı oldu yani çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.