Şimdi Ara

!!!LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus K8V anakart kullanıyorum biosumu anakartla birlikte gelen cd içinde çıkan liveupdate programı ile yaptım ve daha sonra bilgisayarımı yeniden başlattım daha sonra bilgisayar ekranına her zamanki gibi asus'un logosu geldi ve bende bios ayarlarını kontrol etmek için del'e bastım fakat bios ayarlarındandan çıktıktan sonra monitöre bir daha görüntü gelmedi. Bu problemi nasıl çözececeğime dair bir fikri olan varsa lütfen yardım etsin.

• Artık açılmıyormu bilgisayar.! en azından bios ayarlarına girecek kadar açılması lazım.
  • anakart üzerinden biosu resetle belki yanlış birşey ayarlamışsındır
  • büyük ihtimalle bir yanlışlık eseri bios'un silinmiş olabilir. baştan yazılması gerekiyor.
  • MuhtemeLen Bios SiLinmistir O Program Hard Disk Te Gosterdigin Yere Yedegini Atiyor Her IhtimaLe Karsi Onu BuLup Yeniden YukLemen Gerekiyo Ama biLgisayar Acman LAzimmmm
  • Aaa Bi De Anakart a Bi Reset at BeLKi DuzeLir
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim de anakarta reset atmayı bilmiyorum yani anakartın pilini mi çıkartayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet.pili çıkart tak hiç görüntü gelmiyorsa küçük bi ihtimalde monitörde olabilir.
  • Pili çıkartmayı deniycem monitörde sorun olmadığından eminim başka bilgisayara takınca görüntü geliyor.
  • pili tak cıkar ..

eger olmazsa kardesim bios cipin sıfırlanmıstır..Yapacak tek sey var bios yazılımı kolay gelsinn

Bide banada bi kere oldu board ucmus olabilir kolay gelsin...
  • Pili çıkarmak işe yaramadı herhalde bilgisayarcıya gidicem
  • Kendin Yazmayı Dene Biosu Son Derece Kolay Bir İş Hem Öğrenmiş Olursun Bir Disket Yeterli
  • Dostum bu siteye takılıyorsan bilgisayarcıya gitmene gerek yok birileri muhakkak sana yardım eder hem birşeyler öğrenmiş olursun

ayrıca bilgisayarcı meseleyi bilmediğini anlarsa sana aynı anakartı yeniymiş gibi satsa anlamazsın birsürü paran gider biraz daha araştır

• cehennem bekcisi nasıl oluyo o bios yazma biraz anlatabilirmisin şimdiden saol ?????????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.