arkadaşlar ilk önce herkese merhaba.Arkadaşlar ilk defa bu hadar özenle bir yazı yazıyorum.Bunu ise Mu Online oynadım oynayalı amacım olan tek birşeyi gerçekleştirmek için yazıyorum.Herhangi bir mu serveri kurmak.Bazı arkadaşlarımız beni yalanlayabilir onları anlıyorum.Oyuna baslamadan önce büyük çaplı bir araştırma yaptım ve herkes server kurmak istiyordu ben de onlara kötü sözler söylemiştim.Ama şimdi anlıyorumki gm olmak bazı kişiler için çok güzel bir hayalmiş sizden istediğim ise bana bir mu serveri kurmam için yardım etmenizdir
iyi günler
bununla ilgili aklıma çok güzel bir çalışma geldi.
mesela forumdan bir arkadaşımız GM Mu Online adında bir server kurabilir. serverda karekter açan her kişinin gm olmasını sağlayabilir. böylece insanlar hevesini almış olur. çoğu kişiye sorduğumda zevk için server açıyorum diyordu. sizden yakında böyle bi server bekliyorum kesin birileri yakında böyle bir server yapar
senin sorunun cevabına gelince, yakında birileri sana kurulum icin burada msn adresi verebilir. vermezler ise malesef arama motorunu kullanarak bilgi edinmeye calışman gerekicek.
ExtReme1® in Düşüncesi Gayet Güzel . Desteklenecek bir düşünce umarım biri böyle birşeyi hayata geçirir.
Server Kurulumuna Gelince Ben Sadece Kurulumdan Az Çok Anlarım. Daha önce kurdum S4 Hariç version fark etmez İstersen ben kurmayı gösteririm sana. PM ile ulaşırsan.