merhaba arkadaşlar Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Windows Görev Yöneticisini birşekilde kapatmıştım ama nasıl kapattığımı hatırlamıyorum.Şuanda da lazım oldu ama kapatıldığı için açamıyorum. Nasıl açmam konusunda bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
kapanmıs derken nasıl kapanmıs onu anlayamadım...calısmıyormu
tam anlayamadım ama CTRL+ALT+DEL ile çıkıyor
hocam görev çubuğuna iki kere tıkla açılır benim başıma gelmişti
beyler birbirinize takılıcağınıza sorunlara cevap bulalım
sağ tuş ile iki kez görev çubuğuna tıkla gelen açılır menüden seçebilirsin
arkadaşın herhalde topic sayısına ihtiyacı var... çoğu böyle gereksiz şeyler yazarak mesaj sayılarını arttırıp kıdem almaya çalışıyor...
50000 mesaj atıp amiral olsan ne yazar.. başkasına saygı duymadıktan sonra...
Arkadaşlar Görev Yöneticisini açmak istediğimde "Görev Yöneticisi Bilgisayar Yöneticiniz Tarafından kapatılmıştır" diye mesaj veriyor ve açmıyor. Sanırım REGEDIT ten kapatmıştım ama nasıl kapattığımı unuttum. lütfen biliyorsanız söyleyin !!!
şimdi dediklerim uygulayın...
başlat - Çalıştır gpedit.msc yaz kullanıcı yapılandırması/yönetim şablonları/sistem/ctrl+alt+del seçenekleri/görev yöneticisini devre kaldır kısmına iki kere tıklayarak yapılandırılmadı yada etkin seçeneğini seç düzelecektir.
quote:
Orijinalinden alıntı: arescom
arkadaşın herhalde topic sayısına ihtiyacı var... çoğu böyle gereksiz şeyler yazarak mesaj sayılarını arttırıp kıdem almaya çalışıyor...
50000 mesaj atıp amiral olsan ne yazar.. başkasına saygı duymadıktan sonra...
bu arada bu mesajı ben başka bir topic te açılan bir polemik yüzünden yazmıştım.. burda olması çok ilginç... üstüne alınan arkadaşlardan özür dilerim...
inegöllü kendine gel benim canımı S***I***K****M***A***
quote:
arescom
quote:
ugur_tufekci_03
quote:
x_magic_x
ruhsal bir hastalığınızmı var?
başlat çalıştır regedit yaz ordan hikey...user yazan yere gir sofware microsoft windows ordanda bulursun
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim arescom sana özellikle teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı çok sağol, hepiniz sağolun. İnşallah başka konularda da benim size yardımım olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme