Arkadaşlar şu anda 25 Level Full STR bir bladerım var ancak tank olmasından fena halde zevk almama rağmen, atağının kötü olması beni karakterden soğuttu. Son günlerde aklım barda açmakta. Uzaktan bakıldığında çok zevkli bir karakter olarak görünüyor gerçekten, çoğu kişi ezik diyor ama ben öyle olduğuna pek inanmıyorum. Bard açsam mı açmasam mı ? Aç derseniz yan skill ne olsa ? Çok muallaktayım, bard açarsam onu zevkle kasarım ama ilerde ezik kalır mıyım bilmiyorum...
Kasarken cefasını, pvp de sefasını sürdüren bi çardır Blader :))
Çok doğru ama benim gibi sabırsızlara hitap etmeyen bir class valla blade. :) Bard hakkında tecrübesi, fikri olan biri yardım edebilir mi bu konuda? Açmayı gerçekten çok istiyorum ama daha sonra pvplerde, kasmakta nasıl eziyet çekmem ya da çekeceğim eziyetten nasıl kurtulabilirim? =P Gülü seven dikenine katlanırmış hesabı bu oyunda pek geçerli değil galiba, şimdi bard açıp sürekli yatmak, ezik olmak istemem doğrusu. Ne yapmalıyım, sömestr tatilinin de yarısı geçti gitti bari bitene kadar bir şeylerden tat alsaydım yaza kadar. :)
Wizard*bard açmalısın
+ larını sayıyorum iyi dinle..
Charın 100 lv wizard bard ve ff oldugunu var sayalım. Burdan cıkıp yeni char açarsın onglarda eline bard alırsın kimseye yaklaştırmazsın slotu bu 1 ,
İstediğin miktarda sp kastıktan sonra paşalar gibi power levelını yaparsın bu 2.
Yeni kastıgın char 90+ olduysa eğer koy pt ye buffer olarak wizard kasmaya devam etsin oda 100 olsun buda 3 :)