Bildirim
Lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aşırı ısıdan-toz vs.. gibi iç hava sirkülasyonunu engelleyen sebeplerden olabilir...
fan temizliği ile düzelebilir.. -
serwisine gönderdim fanını temizlettm geri geldiginde aynı sorunla tekrr karsı karsıya kaldım -
garantiliyse tekrar gönderin...bitmişse kendiniz yada anlayan birisine temizletebilirsiniz.. -
Serviste temizlememişlerdir.Acer servisine pek güvenme. -
T9600'lü olanlardansa yapılabilecek pek başka birşey yok.. işlemcisi ısınma konusunda kronik sorunlu.. -
teşekkür ederim ilgilendiginiz için -
temiz olmasına rağmen ısınıyorsa havalar soğuyana kadar oyunu düşük ayarlarda oynamayı düşünebilirsin.ya da sisteme underclock yapabilirsin -
Çakışan programlardan kaynaklı bir sorun olabilir mi diyeceğim ama bu sefer de iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak. Isınma konusunda ise büyük, kaliteli bir fanla kullanabilirsin ama onların da fiyatları 80-90 liradan aşağı değil. Soruna kesin çözüm getirip getirmeyeceği de meçhul. -
pc ısınma yasamıor pek sogutucu kullanıyorum oyunlara girdigim zaman anormal sesler geliyor fanından 10dk içinde kendısını kapatıyor -
ısınma olmadığından emin misin peki.bi programla doğrulasan iyi olur.everest ya da hwmonitor önerebilirim -
Oyuna girdiğin andan itibaren fanından acayip sesler geliyorsa ısınmadan dolayıdır. -
pc e format attım fan sesi şimdide hiç susmuyor cıldırmak uzereyim -
ısınıyor sürücüler yüklenmeden güç koruma ve dolayısıyla düşük sıcaklık etkin olamıyor -
ne yapmam gerekiyor peki şimdi =) -
http://forum.donanimhaber.com/m_28166607/tm.htm
bunu bi oku istersen -
pc'i açıp garantisinden cıkarmak istemiyorum baska bi cozum yolu arıyorum sanırım imkansızı istiyorum acerdan sogudum resmen :S -
o zaman tekrar servise vereceksiniz iyi forumlar -
tşk ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X