Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    satın almış olduğum bir sistemden söktüğüm ekran kartını kardeşimin bilgisayarına taktım fakat driver ini bulamadık kartın üzerinde ATI 9200 SE 128 MB diye bir yazı var driver sitelerinden ayrıca atı nin sitesinden bulduğumuz yazılımlar olmadı şimdi bana nasıl yardım edersiniz bilmiyorum ama yardım edin lütfen teşekkürler

• ati den muhtemelen yanlış yazılım bulmuşsunuzdur

işletim sistemin nedir???

XP olduğunu warsayıyorum....

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-1_xp-2k_dd_29602.exe ----> SADECE DRİVER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 21 Ocak 2006 6:47:46 >
  • doğru sistem xp 6-1_xp-2k_dd_29602.exe bu yazılımı denedik fakat olmadı
    şimdi benim takıldığım bir nokta var ; atı, asus,vs.vs bunlar hep atı işlemcili ekran kartları benib ekran kartında yukarda söylediğim gibi atı 9200se yazıyo ama markasından emin değilim ama bide düşünceme göre işlemcisi aynı fakat markası farklı kartların driverleri aynı olması lazım yoksa yanlış mı düşünüyorum?
  • aslen ekrankartının markasından çok yapımcısı daha önemlidir.. (ATI NVIDIA) sonuçta hangi marka adı altında çııkarsa çıksın kartlar kısmen aynıdır... ortak sürücüleri kullanırlar...

bide.....Framework (1.1)kurulu mu sende proghram ekle-kaldır'dan bakabilirsin
  • Framework (1.1) kurulu değil de neden?
  • ati catalayst... .net framework 1.1 gerektiriyor da.... windows update sitesinden yapabilirsin...
  • teşekkürler arkadaşım inişallah olacak yardımların için sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.