Şimdi Ara

lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımı ilk açtığımda karsıma CORECELL PENTİUM HYPER TREADİNG LOGOLU BİR EKRAN GELİYORDU

FAKAT SON BİR İKİ HAFTADIR ESKİ BİLGİSAYARARDAKİ GİBİ SAG ÜST KÖŞESİNDE SARI ENERGY LOGOSU OLAN BİR EKRAN GELİYOR VE AUtO DEDECTİNg PRİMARY ...... DİYE BİR YAZI GELİYOR 15 20 SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA AYNI EKRANDA 2 SEÇENEK SUNUYOR BANA

PRESS F1 TO SETUP
    PRESS F2 TO LOAD DEFAULT VALUES AND CONTİNUE

F1 İ SEÇTİGİMDE SETUP MENÜSÜ GELİYOR KARSIMA F2 Yİ SECTİGİMDE İSE

DİSKİ GÖZDEN GEÇİRME MENÜSÜ GELİYOR VE DİSKİ GÖZDEN GEÇİRMEYİ KENDİ KENDİNE İPTAL EDİP WİNDOWSU BAŞLATIYOR DİSKİ GÖZDEN GEÇİRMEDİGİ İÇİN BİLGİSAYARA ZARAR VERDİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM
    DAHA ÖNCEDEN HİÇ BÖYLE BİR OLAY OLMUYORDU DİREK PENTİUM LOGOSUNDAN SONRA WİNDOWS BAŞLIYORDU

BİRDE WİNDOWS BAŞLADIGINDA BAZI İŞLEMLERİ YAPARKEN WİNDOWS/PREFECT/DUMBREP DİYEBİR DOSYANIN ÇALIŞMADIGINI SÖYLÜYOR BANA.CHKDSK HİZMETİNİ CALİŞTİRMAM GEREKİYORMUŞ

BEN NASIL KURTULABİLİRİM BU DURUMDAN LÜT FEN YARDIMCI OLUN CEVAPLARINIZI 4 GÖZLE BEKLİYORUM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikaya205 -- 23 Şubat 2006 12:30:37 >

• ilk önce başlat > çalıştıra gel chkdsk yaz entera bas.Bu işlemi yaptıktan sonra .Bilgisayarıma gir.C ye sağ tıkla ve denetlemeyi yaptır.Belki denetlemeyi yapamadığı için sürekli soruyordur
  • KARDES ILK OLARAK SETUP AYARLARINA GIRMENI ISTEMESININ NEDENI BUYUK IHTIMALLE SISTEMINDE CALISAN CPU YADA FAN HIZLARININ DEGISMIS OLDUGUNUN GOSTERGESIDIR. EN BASITINDEN F1 ILE SETUPA GIR. LOAD OPTIMIZED SETTINGS SEC. YES DE TUM AYARLARI GERI DONDURSUN. SONRA SITEMI AC. IKINCI OLARAK DR.OETKER ARKADASIMIZIN DEDIGINI YAP.CHKDSK CALISTIR. SORUN DUZELIR DUZELMEZSE YARDIMCI OLMAYA CALISIRIZ
  • eyvallah abi bi deneyeyim:D
  • setuptan dedigini yaptım ama c yi denetleyemiyorum ya

karsıma söyle bir uyarı geliyor: disk denetim programı diskteki bazı windows dosyalarına özel erişim gerektirdiginden disk denetimi yapılamadı.bu dosyalara ancak windows yenidan başlatılırsa erişilebilir.bu disk denetiminin bilgisayarın daha sonraki ilk yeniden başlatılmasında yapılacak şekildezamanlanmasını istiyormusunuz?
    evet i seçip bilgisayarı yeniden başlatıyorum hiçbirşey degişmiyor yine aynı uyarı geliyor...

ha birde windovs başlamadan önce bana su uyarıyı veriyor

CMOS MEMORY WRONG.

sen fan deyince bişeyi daha farkettim bilgisayar açılırken fandan zorlanma sesleri geliyor motor döndürmeye çalışıyormuş fan sıkışmış dönmüyormuş gibi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikaya205 -- 23 Şubat 2006 13:36:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.