benim sorunum windows resim ve faks görüntüleyici sinin çalışmaması resmi windows resim ve faks görüntüleyici ile aç dediğimde hiçbir tepki vermiyor .2. sorunum servis pack 2 yi kurmak istedğimde günceleme dili ile yükleme dili farklı gibi bi mesaj çıkıyor nedeni ne olabilir acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
regsvr32 %windir%\system32\shimgvw.dll arkadaşlar başlat çalıştıra bu kodu girince düzeldi arkadşalar yardımlarınız için sağolun
sp2 dili ile windows dili farklı diyo. bunda anlaşılmayacak ne var. (örnek:sendeki windows tr, sp2 eng'dir.)
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion_ysc
sp2 dili ile windows dili farklı diyo. bunda anlaşılmayacak ne var. (örnek:sendeki windows tr, sp2 eng'dir.)
hayrı ikiside türkçe ama olmuyo windows un dil ayarları nerden düzeltilir kontrol edip türkçe deilse türkçe yapmam lazım çünkü internet explorer 7 için ingilizce yapmıştım tekrar eski haline getirdim ama acaba onda mı kaynaklanıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme