Şimdi Ara

lütfen yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yakında inşallah bende alfisti olucam ve aranıza katılmak istiyorum öncelikle daha önce hiç arabam olmadı ve 15-20 bin arası bir araba düşünüyorum ve alfa 156 da karar kıldım. Nedeni de arabanın dış görünümü ve iç kokpiti olsun sürüş keyfi vs çoğu arabada olmayan özellik var modeline göre tabi aşağıdaki ilandaki arabayla ilgili söylüyebilecekleriniz nelerdir alınırmı fiyatı 18 bine falan çekerse kazası falan var ama benim.için arabanın şuan sıkıntısız olması ve fiyatı da uygun geldi.şimdiden yorumlarınız için tşk.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-siyah-asi-italyan-alfa-romeo-156-lpg-li-129942028/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araba sıkıntısız ama aldıktan sonra senin yaşayacağın muhtemel sıkıntılarıda düşün

kasko ve sigorta büyük sıkıntı olur

2 kazada 12000 tl hasar almış arabaya kasko bile yapmazlar belki

22- 23e daha yeni daha düşük km araçlarda var nette
  • Cvp için teşekkürler. Ancak bu kadar para çıkarabiliyorum keşke olsada alsam Hergün takipteyim uygun bişi bulursam alacam 2004 ve üstü model ve kasalar hoşuma gidiyor bakalım kısmet

• bende düşünüyorum artık 147 veya 156

yıllardır alfa almayı istiyodum artık iyice düşünmeye başladım

2005 üstü makyajlı modeli düşünüyorum eski kasa hoşuma gitmiyor

bakalım kısmet
  • Bazılarına soruyorum alfa 156 alacam diye o ne diyorlar adamlar arabanın varlığından yoksunlar bide adam da wolkswagen polo var hani arabası olmasa dicem araba dünyası yok diye ama demekki bunlara göre araba olsun yeter düşüncesi var 156 da kararım kesin ama birazdaha para biriktirmem lazım 2005-2006 düşük km kazasız belasız olsa iyi olur. Çokda iyi anlamam arabalardan ama kesinlikle expertiz bakması lazım. 156 favorim hele önden görünüşü yokmu arabaya arkadan yandan bakasım gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bende düşünüyorum artık 147 veya 156

yıllardır alfa almayı istiyodum artık iyice düşünmeye başladım

2005 üstü makyajlı modeli düşünüyorum eski kasa hoşuma gitmiyor

bakalım kısmet

147
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-center-dan-2006-147-1.6-distinctive,lpg-li-69.000-km-de-134522857/detay/#
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-bu-fiyata-kacmaz-alfa-romeo-sunrooflu-full-orjinal-40-bin-km-de-132824601/detay#

156
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-askeri-personelden-tertemiz-alfa-romeo-156-131458993/detay

bunlara bir bak istersen fiyatlarıda iyi gibi ben iki aracın arasında kaldım 156 mı 147 mi bilmiyorum 147 nin içinin sessiz olduğunu yaylarının çukurlarını nasıl emdiğini öğrenebilsem karar vereceğim benim için sessizlik klima performansı görünüş süspansiyonun rahatlığı (aracın içinde rahat oturabilir miyiz yani) bunları bilsem karar verecem ama kimse makyajlı kasa 147 hakkında bu bilgileri vermiyor 156 yı biliyorum çok sessiz rahat süspansiyon iyi görünüş iyi klima harika ama 147 de kaldı aklım onunla ilgilide sorularım var bilen varsa cevaplarsa sevinirim ....[:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocermert -- 23 Ağustos 2013; 0:00:18 >

• Alfa sevdası benide sardı ama fiyatlar çook uçmuş herkes 10cu ayı bekle fiyatlar düşecek diyo kafam iyice alak bulak oldu vallahi. 156 yeni kasaları en düşüğü 20-21 bin tl den başlıyor. inşallah uygun bir fırsat karşımıza çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "0" araç ithalatında vergi düzenlemesi değişiyor, artık fatura üzerinden vergi kesilecek beyan üzerinden değil. Yani "0" araç fiyatları artacak. Dolar ve avro da artıyor yani....

Beklememeli bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.