Şimdi Ara

lütfen yardım. 2011 1.4 tsi benzin manuel trend passat mi astra sıfır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğretmenim zor bela elimde 55 60 bin para biriktirdim araba almaya karar verdim acemi degilim lineam vardi.

evden ise isten eve aile ziyaretleri alisveris falan ayda 500 600 km yol yaparim uzun yol pek gitmem. siirtte yasiyorum uzak yere ucakla gidiyoruz. bu arada burda yollar kötü guzel degil.

araba fiyatlari malum. artık sıkıldım bakmaktan kiyaslanacak araba degiller ama buna mecbur kaldim 2 araba arasinda.

bir tane passat bulduk 2011 model yeni kasa 1.4 tsi bluenotion motor benzin manuel trendinde. boya darbe kaza yok. renk füme. 58 binde yasina gore km az temiz araba. ssdece lastikler kotu bide 60 bin bakimi gelmiş 61 bin tl istiyor 60.500 den kuruş düşmüyor. almaya karar vermiştim gibi pazartesi experrize sokup.

taki bir arkadasi passat kullaniyor diye arayip bilgi alayim derken kafami karistirdi biraz. kendisi eski passatini satip sifir astra sedan 1.6 benzin manuel edition plus almis 62.500 e. bana benim gibi birinin uzun yillar kullanacaksin sifir almamin daha mantikli oldugunu Passat yerine bunu al dedi.

cok kararsiz kaldim ikinci ellere bakmaktan yoruldum uzak yere gidemiyorum cevre illerde pek temiz araba dusmuyor uygun fiyata cok sıkıldım ne olur yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de uzun yıllar kullanacaksanız sıfır daha mantıklı. Sıfır passat ile astra karşılaştırılmaz ama 2011 passat ile arasında pek fark olacağını sanmıyorum.
  • Astra çok daha mantıklı,birde lpg ile tam ekonomik olur.

• Bosline passata 60bin bile fazla astra al geç.

• 2011 modelse bir önceki kasadır. yani b7.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    hayir yeni kasa 2011 2014 serisi.

• peki sizce yakitlari benzermidir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

hayir yeni kasa 2011 2014 serisi.

şu anda güncel kasa b8.

https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Passat
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    yeni kasa derken evet dediginiz b7. 2011 de eski tombul kasa da varya eski derken onu kastetmistim.

• lütfen yardım. 2011 1.4 tsi benzin manuel trend passat mi astra sıfır mi?

• quote:

Bu aracı mı aldin

• Passat cok daha mantıklı. Konfor yalıtım müzik sistemi iç mekan genişliği herşeyiyle astradan iyi ve daha mantıklı. Sıfır da olsa Passat derim ben sonuçta km yok passatta da. Ama Passat yakıt olarak uzer astra yi LPG ile kullanirsan yakıtı koklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D sınıfı passat yerine tüpçü motorlu c sınıfı astra. Hadi motoru iyi olaydı neyse sıfır diye sınıf farkını görmezden gel de o çağdışı motora para vermem ben

• Passatın yeni kasa 2014te çıkmadı mı yahu? 2011 model ise eski kasadır o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resim koydum passatin arkadaslar halen kasa soruyor son en guncel kasanin bir oncesi iste yahu. yeni dediysem o eski sisman passatlarla karismasin diye dedim cunku o kasaninda 2011 leri var.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    yok hocam daha ikisinide almadim

• quote:

Sıfır her zaman iyidir ama atmosferik astra da pek çekici değil. Passat bu astradan daha iyi bence. Astra hem yakar hem gitmez vs vs. Aklınızda başka araç yoksa Passat alın bu ikilemde.

• quote:

İnsignia baktın mı

• yargicc kullanıcısına yanıt
    tabi illa ikisinden birini almak zorunda degilim ama gidip gelip ust segmet eskinaraba alt segmet sifir yada sifira yakin kaliyorum. bide surekli gezip eehir disi araba bakamiyorum herkes guvenilirde degil siirt memleketimde ta ebesinin orda o yuzden mecbur batman diyarbakir msrdin vs bakabiliyorum e burdada cok temiz arac iyi arac dusmuyor.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    yenileri cok pahali eskileri yakitina yetisemezsin diyorlar yine tuple kullanir 2012 2013 bakabilirim ancak yine temiz az km zor bulunuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.