Şimdi Ara

Lütfen yardım,5 bin tl civarı Led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin içinden çıkamıyorum,47 inç tv almak istiyorum. Şuan philips lcd var ama pek memnun değilim,tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum

• Philips 9705 ya da LW980S bakabilirsin 47" boyutta. Full LED TV lerdir, Philips 9705 3D Ready dir LW980S 3D TV dir. Philips SG gözlük, LG FPR tip gözlük kullanır.
  • techraven çok teşekkürler ,bu tavsiye ettiklerini inceledim ,genel de forum da hep 9705 i övüyorlar ama benim kafama takılan 3D ready olması. Bundan önce ki televizyonumu 1.5 2 sene oldu alalı ,durmadan değiştirmek istemiyorum. Şimdi yeni aldığım zaaman eskisi televizyonu ne yapacağımı düşünüyorum?
  • Başka bir odaya felan koyacaksın. TV piyasasında çok nadir paneller hariç 2. el piyasası yoktur.
    3D Ready demek 3D transmitter ve SG gözlük aldığın zaman 3D izleyebilirsin demek.
  • sony nın 46hx820 sıne bır bak derım full led degıl dınamıc edge led dır.full led dersen bıraz daha zorlayıp 6000tl cıvarı olan paranın satın alabılecegı en ıyı tv olarak forum donanım haber de gecen 46hx920 ye bakabılırsın.ek olarak samsung 46d7000-yada 8000 e de bakabılırsın.benım tavsıyelerım bunlar olucak.
  • techraven bende şu HD ready gibi sandım,iyi oldu açıklaman... sagokhan35 bin lira önemli deil ,sonuçta hep kullandığımız tv ye veriyoruz ,onu da bir incelicem.

techraven sen ne düşünüyorsun 46hx920 için? Merak ettiğim bir şey daha var,senin tv nin markası ?
  • sony hx tavsiye ederim.Bu rakamlara çıkıyorsan panasonic vt30 plazma tv yi de incele derim.Ama yok kesin olarak led lcd tv olucak dersen sony hx serisi iyi bir tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 6 Ocak 2012; 13:05:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HX920 fiyatına çıkabiliyorsan zaten başka bir LED LCD TV düşünme, direk onu al. Alabileceğin en iyi TV bu fiyat sınırın yoksa. Ben LW650S kullanıyorum.
    Plasma olarak da zaten arkadaşın da dediği gibi tek yol Pany VT30E.
  • Peki sony geri kaldı teknolojide falan dediler. Herkesin ağzında samsung,lg,philps var bunun nedeni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresamle

Peki sony geri kaldı teknolojide falan dediler. Herkesin ağzında samsung,lg,philps var bunun nedeni?

samsung ve lg genel olarak fiyat konusunda uygunlar.Her markanın iyi ve kötü tv leri var.Mesela ben Pioneer marka plazma tv kullanıyorum.Pioneer çok iyi ve çok kaliteli tv ler yaptı.Ama fiyatları çok yüksekti ve pazarda tutunamadılar, üretime son verdiler.Fakat diğer markaların tamamı hem pahalı hemde ucuz fiyatlı tv ler yapıyorlar.Hem yüksek gelirli müşteriye hemde düşük gelirli müşteriye hitap ediyorlar.Techraven ve benim sony hx920 veya panasonic vt30 tavsiye etmemiz demek, sony'nin veya panasonic'in tüm tv lerini tavsiye ederiz anlamına gelmez.Bana göre sony hx920 led lcd tv lerin arasında en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 6 Ocak 2012; 17:04:24 >
  • Peki sizce hangi yönlerden üstündür, hx920 samsung d 8000'e göre. Yani aradaki fiyat farkını marka imajından başka neler oluşturuyor? Mesela input lag konusunda hangisi iyidir, bulutlanma durumları nasıldır, destekledikleri codecler nelerdir, dts desteği nasıl? Üç boyutta ikisi de SG gözlük teknolojisini kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Bunları öğrenmek için soruyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.