marea liberty aracıma ses sistemi yapmayı düşünüyorum.
çok kalitesiz olsun istemiyorum ses net pürüssüz olması benim için yeterli aşırı yüksek ses dinleyen birisi değilim
ancak sesi biraz açınca boofer veya tizz sesinden rahatsız olmak istemiyorum sesin netliği benim için çok önemli olacak.
aracımın benden önceki sahibi arka cam önündeki pandizota tahta üstüne hoparlör bağlamış orjınal pandizotu kesmemiş çok iyi yapmış.
şuan aracın uzerindeki hoparlörler sunny marka baya büyük metreyle ölçtüm boy 30 cm en 17 cm oval şekilde.
bende o tahtanın üzerine yapayım pandizotu kesmeyeyeyim diyorum.
mareanın ön kapı hoparlörlerinin orjinalininn küçük oval takıldığını öğrendim aracın orjinali küçük ovalmiş ancak benden önceki sahibi 13 cm yuvarlak takmış.
ön konsolda küçük tweeter dedikleri hoparlörlerden var galiba tam olarak bilemiyorum.
anfi ve boofer olsun istiyorum kalitesiz olmasın bütçe olarak 600-700e kadar çıkabilirim ancak tercihim toplam 500 tl civarı olsun diye düşünüyorum.
bilgisi olan bana yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim önerdiğiniz setleri veya ayrı ayrı anfi boofer hoparlör tercihlerinizi fikirlerinizi benimle