Şimdi Ara

Lütfen Yardım Arkadaşlar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.Benim 8gb'lık SD kartımla ilgili bir problemim var.Kart fotoğraf makinesindeyken sorunsuz çalışıyor.Ama gerek usb den gerekse sd kartı laptopa taktığımda yerel diskte sd kart görünüyor ama içine tıklayınca "klasör boş" diyor.Ama sağa tıklayıp özellikler deyince kartın yaklaşık 5gb dolu gösteriyor(ki normalde de dolu)...İçinde çok değerli foto ve videolar bulunan bu sd karttaki verileri pc ye nasıl atabilirim,yani pc nin sd kartı görmesini nasıl sağlarım?

• kart makinanın içerisinde iken makinayı usb girişinden bağlasanız?
  • Bence virüs girmiştir dosyaları gizli klasör yapmıştır klasör seçeneklerinden gizli dosyaları görüntüle yapın diyeceğim ama eğer virüslüyse virüs eski haline çeviriyor.Başka bir bilgisayarda deneseniz.
  • yok dosyalar gizli olsa bilgisayar "boş klasör" hatası vermez. virüs ancak autorun virüsü olabilir, hafıza kartlarında ondan oluyor genelde. o da açılışta "uygulama çalıştırılamıyor" gibi bir hata verebilir.
    muhtemelen karttaki dosya sistemini bilgisayar tanımıyor ya da kartı okuyan kısımda bi sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 13 Eylül 2011; 11:48:02 >
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Başka pcler de denedim maalesef olmadı.USB'den de denedim olmadı.SD Kart makinedeyken hiçbir sorun yok foto. çekiyor,gösteriyor hatta dün akşam makineyi lcd tv ye taktım gösteriyor.Tek sorun herhangi bir pcye takınca klasörü boş gösteriyor.Tek derdim fotoları kurtarıp pc'ye atabilmek.İlginiz için tekrardan teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.