Şimdi Ara

lütfen yardım :((((( çok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma güncel sürücü drıverı kuruyodum herhalde biraz kurcaladım ekran şu anda inanılmaz kötü görüntü veriyor hata olarakta şunu veriyor:
    Şu an seçili olan grafik görüntü sürücüsü kullanılamıyor .sürücü önceki windows sürümü için yazıldığından şu anki windows sürümüyle uyumlu deil.sistem varsayılan VGA sürücüsü kullanılarak başlatıldı oysaki bundan yani kurcalamamdan 1 saat önce hiçbirşeyi yoktu lütfen yardım!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem1763

bilgisayarıma güncel sürücü drıverı kuruyodum herhalde biraz kurcaladım ekran şu anda inanılmaz kötü görüntü veriyor hata olarakta şunu veriyor:
    Şu an seçili olan grafik görüntü sürücüsü kullanılamıyor .sürücü önceki windows sürümü için yazıldığından şu anki windows sürümüyle uyumlu deil.sistem varsayılan VGA sürücüsü kullanılarak başlatıldı oysaki bundan yani kurcalamamdan 1 saat önce hiçbirşeyi yoktu lütfen yardım!!!!

Sorun da burada galiba. Ekran kartının modelini ve yüklediğin sürücüyü yazarsan yardımcı olabiliriz.

• quote:

bilgisayarıma güncel sürücü drıverı kuruyodum herhalde biraz kurcaladım ekran şu anda inanılmaz kötü görüntü veriyor hata olarakta şunu veriyor:

sistemi geri yüklemeyi deneyebilirsin
  • radeonX1550
    sitesinden driverını indiriyim dedim kurdum sonra ekran bu hale geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

Sorun da burada galiba. Ekran kartının modelini ve yüklediğin sürücüyü yazarsan yardımcı olabiliriz.

abi modeli Radeonx1550 driverını kuruyım dedim bu hale geldi sonra sildim biraz düzeldi ama bu sefer ekran kartının modelini felan tanımıyor şimdi soru işareti var modelinin yazdığı yerde

• işletim sistemin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

işletim sistemin nedir?

+1 ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.