Şimdi Ara

Lütfen Yardim..Derslerde kullanmak için kablosuz mikrofon ve kulaklık çıkıs çoğaltıcı sistem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversitede okuyan bir gencim.Baya kalabalık vede akustik olarak felaket bir amfide ders işliyoruz.Bölüm başkanimizla ortak yürüttüğümüz bir çalışma ile birazda benim fikrimle sınıfa bir sistem dösemeye karar verdik. Şu anda sadece proje aşamasnda.

Sistemi özetleyecek olursam, Eğitmenin yakasinda bir kablosuz mikrofon olacak. vede sınıftaki her masaya her öğreci için bir kulaklık çıkışı yerleştirilecek. Ki buda minimum 300 kulaklık çıkışı demek.

Yalniz ne kadar baktiysamda bu sistemi sağlayacak yani mikrofonun alıcısından aldiği sesi bu kadar fazla hat olarak çoğaltacak bir cihaz bulamadim..

Bir bilene sor tavsiyesiyle Donanim Habere koştum Umarım yardimci olabilirsiniz. amacım temsilide olsa bazi ürünler bulup bunlar hakkında bir fiyat değerlendirmesi yapıp bölüm başkanına sunmak..

Yardimlarinizini bekliyorum şimdiden Teşekkürler..

Not: 300 temsili bir rakam. Sınıf arkaya doğru 11 sıra şeklinde. ve her sırada tahmini olarak 35 kişi var buda 385 çıkış ediyor :D ama en kalabalık öğrenci sayisi 150 yi geçmediği için tahmini sadece bu kadar yapilacaktir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staffofevil -- 14 Kasım 2011; 7:54:56 >

• Konuyu takip için bir mesajim bulunsun. Saygılar
  • yokmu yardımcı olabilecek kimse ?
  • Bu konularda çok uzman olmasam da bir fikrim var. FM verici sistemleri var. Basit, ucuz bir FM verici (araba için çakmaktan çalışanlar hariç) işinizi görecektir. İstediğiniz bir mikrofon ile FM vericisine bağlantınızı yaparak baskın bir radyon kanalının olmadığı bir frekans üzerinden yayına başlarsınız. Her öğrenci cep telefonlarında bile bulunan FM radyo özelliği ile dersi rahatça dinleyebilirler. Oldukça ucuz ve efektik bir çözüm olacaktır sizin için. Sinyal sorunu yaşarsanız FM vericinin gücünü yükseltmeniz yeterli. birkaç Watt'lık bir verici açık alanda kilometrelerce yayın yapabiliyor. Derslik için bu yüzden basit bir devre bile işinizi görecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.