Şimdi Ara

Lütfen Yardım (Digitürk HD)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digitürk'ün web sitesinde bulunan bir kampanya var 14.99'luk HD cihaz hediyeli bir kampanya.. Şimdi ben buna üye olmak istiyorum ve hd görüntü almak istiyorum aynı zamanda..
    Yanlız elimde bulunan monitor bilgisayar monitörü, monitörün marka ve modeli >> Inca IL-1023 + DVI 23" 2ms Multimedya Full HD Wide Screen LCD DVI Monitör, monitörün link adresihttp://www.hepsiburada.com/Liste/inca-il-1023-dvi-23-2ms-multimedya-full-hd-wide-screen-lcd-dvi-monitor-parlak-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd56544&categoryId=986&SKU=BD56544

Şimdi merak ettiğim şu ; eğer ben bu kampanyaya üye olursam bu monitörle HD görüntü ve ses alabilirmiyim? Digitürk ile görüştüm ve yolluyucakları cihazın ya DT-9102 HD yada DCR-DT5102 HD olucağını söylediler bu cihazların 2 sindede hdmi çıkışı var, benim monitörümde ise DVİ çıkışı var, dvi to hdmi dönüştürücü aparat ile monitörü uydu alıcısına bağlarsam görüntü ve ses alabilir miyim? Yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

• kullanmakta oldugun monitorun tv tunerı yoksa izliyemezsin.
  • hepsiburada.com da monitörü aldığım alanda bir kaç kişi yazmış hdmi çıkışlı uydu alıcısına takıp izliyorum diye başka forumlardada gördüm yapanlar var ama benim düşüncem görüntü olsa bile ses'i nasıl alıcam, bilindiği gibi dvi ler sadece görüntü aktarımı yapıyor hdmi monitor olsa ses de olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: singlegun!

hepsiburada.com da monitörü aldığım alanda bir kaç kişi yazmış hdmi çıkışlı uydu alıcısına takıp izliyorum diye başka forumlardada gördüm yapanlar var ama benim düşüncem görüntü olsa bile ses'i nasıl alıcam, bilindiği gibi dvi ler sadece görüntü aktarımı yapıyor hdmi monitor olsa ses de olurdu..

hocam performasn önemli yoksa recıverın arkadasına aşagıdaki scarttı kar ses çıkışından hoparlor takar ses alırsın ama ne kadar tatmin eder o tartışılır

Lütfen Yardım (Digitürk HD)

• teşekkürler hocam ses bi şekilde alırsın diyorsun yani :)
    yanlız ben bunu nasıl denerim digitürk hd'yi alıpda ya bi sorun çıkarsa nabıcam 24 ay tahahhütlü çünkü..
  • quote:

teşekkürler hocam ses bi şekilde alırsın diyorsun yani :)
    yanlız ben bunu nasıl denerim digitürk hd'yi alıpda ya bi sorun çıkarsa nabıcam 24 ay tahahhütlü çünkü..

çok basit hocam bayii ile konuşacaksın sözleşme yapmadan durumunu anlatacaksın onlarda müşteri kaçırmak istemeyecektir test için verirler recıver denersin
  • Hiç aklıma gelmedi bayii tanıdığım yok güvenip verirlermi bilmiyorum ama bi sorarım..tabi dvi to hdmi kablo almam lazım bunlardan önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Kanal Kurulumu (Yardım)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hiç aklıma gelmedi bayii tanıdığım yok güvenip verirlermi bilmiyorum ama bi sorarım..tabi dvi to hdmi kablo almam lazım bunlardan önce.

moniyorun destekliyorsa zaten kutusundan çıkıyordur yokmu yaw ???
  • açıkcası ürün yarın elime ulaşıcak ama kutu içeriğinde analog to dvi aparatı varmış okuduğum kadarıyla, ayrıca dvi kablo ve analog kablo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.