Öncelikle herkeze merhaba , Oyunu 2 senedir hiç oynamadıgımdan dolayı çıkan cogu yenilikten pek haberim yok, doğrusu birsey bilmiyorum , sadece haddimi bilirim o yüzden proyum biliyorum çok iyiyim ben ya falan gibi bir hevesim yok sadece Pve hoşuma gidiyor öyle kendimi eğlendircek türde oynuyorum o yüzden bilmedigimi söyledigim için sizden ricam ssaf , noob, vs.. gibi lütuflarda bulunmamanız. Neyse fazla uzatmadan sizlere bir kaç sorum olacak!
Arkadaşımdan almış oldugum 106 lvl bir karakter ile mars serverindayım. 28 skill yanlış verilmiş karaktere ( 20 lvl fire , 2 lvl heuksal, ve alt skillerinden bazıları) (Karakter 106bic,100light,100cold) simdi bunu silk ile alinan potion ile mi resetlesem yoksa görev ile mi hangisi sizce daha mantıklı olur.
2.si Silk ve gold almak için hangi siteleri önerirsiniz (Herhangi bir dolandırıcılık yaşamamam sebebi ile)
Simdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim iyi forumlar , iyi hafta sonları.
Forum üyelierinin birinin kendine ait bu konu üzeirnde sitesi var istersen pm at yazayım siteyi
20 Fire Ve 2 Lv heuksal için silk almana gerek yok bence potcudan alınan görevle onları rahatlıkla kapatabilirsin
teşekkürler önerilerinize.. cok sagolun.
Bir bak istersen.http://forum.donanimhaber.com/m_13470643/tm.htm