Merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var, 21.000. oldum 1 yıldır her ders çalıştığım da tıp tıp diyordum hergün ameliyat videolarına fotoğraflarına bakıyodum kalp damar cerrahlığı hayalimdi ama 21 k her şeyi mahvetti. ailem ankara da kalmak istiyor bu yüzden beni ankarada ki paralı okullara göndermeyi istiyorlar paralı tıp doğru düzgün yok tobb var ona da puanım tutmuyor yüksek ihtasas var ona da tutmayacak gibi, bilkent elektrik elektronik ği yazdım tutacak gibi ama hala tıpla ilgili sağlık alanıyla ilgili bir şey görsem içimde bir kıpırtı oluyor elektrık elektronıği istemiyorum bilkent bile olsa sevmiyorum ya çünkü bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum bir şeye bu kadar bağlanmak iyi mi kötü mü bilkent ee çok iyi sonuçta ama sevmiyorum işte siz ne düşünüyorsunuz siz olsanız ne yapardınız tekrar mı hazırladınırdınız yoksa bilkent ee mi ??
Kazanırsan seneye tıpa girmen için hamda ilk 6 binin içine girmen lazım 6 bin yaparsan da Van'a filan belki gidersin.Ama hiç sevmezsen bölümü kırık puanla kazanabileceğin ve sevebileceğin bir bölüm araştırırsın.
nasıl yani kayıt yaptırmazsan bile puanın düşüyor mu , kayıt yaptırmayınca düşmüyor diye biliyodum ?