< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf636 -- 6 Ocak 2024; 13:39:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lütfen yardım edin
-
-
Selamlar, hatanı göremiyorum, sanırım resim yüklenemedi bir sebepten.
-
Evet gönderemedim ama şimdi yüklüyorum resmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resmi gönderdim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayardan hiçbirşey yapamıyorum. Sıfırlayamıyorum bile
Bir sebepten sistem dosyaların bozulmuş gibi. Uygun .dll dosyasını indirip değiştirerek çözebilirsin, ama sisteminle %100 uyumlu dosya bulmakta zorlanabilirsin.
Bunun yerine sfc kullandın mı?
Ctrl+Shift+Esc ile görev yöneticisini açabiliyorsan eğer oradan Dosya > Çalıştır kısmına cmd yaz. Admin modunda çalıştır. Çıkan konsola
sfc /scannow
yazıp, enterla. Bozulan dosyaları yedeklerle düzeltecek. Bir hata bulmuşsa orada sonuçlanır, sistemi yeniden başlatınca düzelmesi lazım.
Önemli: Dosyalar düzeltilirse daha kötü olur diye çekiniyorsan, öncesinde sadece tarama yapabilirsin:
sfc /verifyonly
-
Teşekkürler deneyip geri dönüş yapacağım
-
Başkan işte hatalar bulmuş, CBS.log dosyasında bunları listelemiş.
Scannow komutu ile düzeltmeyi başaramamış (belki de bir kısmını düzeltti o da yeterli olabilir, yeniden başlatmışsındır umarım?)
Scannow ile düzeltememişse o zaman sistemin içindeki yedek/koruma dosyaları da bozulmuş.
DISM /Online /Cleanup-image /StartComponentCleanup
DISM /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
komutlarıyla bu yedek/koruma dosyalarını düzeltebiliyor olman lazım.
Eğer bunlar da bozulmuşsa o zaman bir şekilde kendine Windows kurulum USB'si ilerlemen gerekiyor, oralar karışık, elinde varsa ilerleyelim.
-
Tamam efendim dediklerinizi yapmaya devam ediyorum. (Komutları yazdıktan sonra yeniden başlattım)
-
Hiçbir programı açamadığını söylemiştin, indirmeyi nasıl yapabiliyorsun? Eğer Anydesk indirip çalıştırabiliyorsan uzaktan yardımcı olabilirim?
-
Çoğu şeye erişimim uzun yollardan oluyor. Mesela denetim masasını kısayoldan açamıyorum fakat "bu bilgisayar" kısayolundan, sağ tık yapıp özelliklere giriyoeum ve burdan erişim sağlıyorum denetim masasına. Şuan bana göre tek bir seçenek kaldı oda sıfırlama
-
Windows kurulum USB'si edin, oradan kurtarmaya çalış. Dosyaların bozulmuş oradan düzeltebilirsin bir ihtimal. Daha da olmazsa verilerinin yedeklerini al, formata geç.
-
yok onu hallettim kral format atmadan yaptım bir şekilde
-
Geçmiş olsun başkanım. Bir şekilde halletmişsin.
Benim de geçen başıma farklı bi olay geldi, üşendim format yerine Sanal Makinadan Windows dosyaları + kayıt defterini aldım. 1-2 ay çalıştı. Sonra tam iş ortasında fena çuvalladı. O yüzden temiz format iyi oluyor, fırsat bulunca atarsın.
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- excel arapça oldu
- laptop ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor
- page fault in nonpaged area
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- windows ekran görüntüsü alma
- internetim çok yavaş
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X