Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben biriktirdiğim para ile cep telefonu almak istiyorum. Ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım. Lütfen yardım edin. Benim istediğim özellikler şunlar;
    1.Dokunmatik Olmalı 2.Wi-Fi olmalı 3.Kullanışlı olmalı 4. 200TL ile 300 TL arasında olmalı 5.Markası Nokia(bulmam imkansız ama...), Samsung en kötü ihtimalle LG olmalı 6.Ekranı 2,8" veya daha fazla olmalı 7. Bana problem yaratmayacak(IMEI, herhangi birşeyin bozulması gibi) 8. Dokunmatik qwerty klavyesi olmalı...

Şu anda Samsung Star Wi-Fi, Samsung S8000 Jet ve Samsung S8003 Jet Düşünüyorum. Sizce bu telefonlar iyi midir? Fikirlerinizi bekliyorum. Lütfen "Kardeş sen çok şey istiyorsun(!)" gibi yorumlar yapmayınız. Fikirlerinizi göze alacağım. En geç bayrama kadar lazım lütfen yardım edin... İyi Günler Dilerim

• bence fiyatını 50 tl daha artırıp samsung star 2 alabilirsin. kamerası ve interneti gayet iyi veya samsung corby 2 olabilir.
  • para biriktirdim dediğin 200-300 tl mi bence sen alma biriktirmeye devam et arkadaşım seneye görüşürüz
  • bütçeyi biraz daha arttırarak 350 tl fiyatı olan android 2.2 foroyo işletim sistemi, 3g, gps, wifi gibi destekleri bulunan, şık bir tasarıma sahip olan lg optimus me almanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _blackmamba_ -- 25 Ağustos 2011; 16:29:10 >
  • 350 TL civarina cikabilirsen Samsung S5620 Monte oneririm.
  • Parani biraz daha biriktirip samsung monte alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ancak ben bu 2 telefonu çok ucuza buldum. O yüzden. Sizce bu iki telefon iyi midir diye soruyorum tekrar hatırlatayım. Ayrıca Monte ve Star ll'yi ben beğenmiyorum. Onlara da baktım hoşuma gitmedi. TELEFONLAR; SAMSUNG STAR l Wi-Fi ile SAMSUNG S8003 VEYA S8000 JET telefonları sizce iyi midir? İyiyse bunlara karar verdim. Ayrıca 2.El 5800 ve 2.El Nokia N900 buldum bunlar iyi. Sizce hangisini almalıyım. İyi Akşamlar...
  • samsung corby wifi
  • Nokia'nın taş giibi olan telefonlarından alabilirsin, en azından sağlam olur
  • optimus me bimde 300 tl'ye satılacakmış 16 eylülde. hala almadıysan o zamanı bekleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.