Şimdi Ara

lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, ben oyunda daha yeniyim hatta oyuna daha başlamadım, başlayamadım...

oyuna girişte id ve pw yi yazıyorum ama serveri seçemiyorum... bunu nasıl yapıcam. yanda liste var ama oradakilere tıklamama rağmen server a giremiyorum , lütfen yardım edin...

• mesaj ı attığın saate bakılırsa şanssız bir an senin için. Şu an kimse giremez.. Server lar Check ediliyor. Bitince Easy, Popularated ya da Crowded gibi yazılar görürsün zaten...
  • saol kardeş , bunu söylediğin iyi oldu yoksa akşama dek uğraşacaktım.. Peki nezaman açılır server lar bi bilgin varmı acaba...
  • ben emin değilim ama 1 gibi açılcak
  • Troy hariç 15 dk sonra geliyor diğerleri
  • demekki yanlış biliyomuşum. sağol cvbın için
  • Inspection Period for Troy 15:00~19:00 Korean Standard Time (4 hours duration)
    Inspection Period for other servers 15:00~17:30 Korean Standard Time (2 hours 30 minutes duration)

Bu yazıya göre kore saatine göre 15:00 saat 08:00'e denk geliyo normalde şimdi serverların troy hariç açılmış olması lazım yani troy dışındaki her server her an açılabilir.Troyda saat 12:00-13:00 arası açılacaktır.Verdikleri süreden en geç 1 1.5 saat sonra açılıyo herkese kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    2 hafta önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 17 dakika sonra troy hariç bütün serverlar açılacak bi aksilik olmassa
  • Evet arkadaşlar Doktor'un dediği gibi 11.30 da açılcak.
  • İnşallah makine başında boş boş oturmak sıkıyo valla hemde para yazıyo bi an önce açılsında 50 olmanın tadını çıkarıyım biraz
  • arkadaslar en son ben gırdım galıba ama hala yok evet baya baglanmısız bu oyuna yapaca k bırsey yok
  • arkadaslar troy ve atens servırları dısında butun hepsı acılıs bız hala beklıyoruz bakalım
  • ACILMIS ARKADASLAR HAYIRLI OLSUN IYI OYUNLAR HERKEZE
  • açıldımı ama çok fazla LAG var sizdede varmı. 30sn 1dk arasında takınıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.