Merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 12-15.000 arası. Kafam çok karıştı o kadar araba varki hangisini seçeceğimi şaşırdım kaldım. Benim için önemli olan fazla masraf açmayan yakıt olarak ekonomik olması, parçası bulunan fakat fazla pahalı olmaması vede otomatik vites olması.
birkaç araç buldum sizce bunlardan hangisi benim için uygun olur?
anlaşılan henüz kafanızda bir standart belirlememişsiniz, HB mi sedan mı? otomatik vites istiyorsun ama 2,0 motor hacmi de yazmışsın 1,5 motor hacmi olan model de yazmışsın. bu şekilde arabaları sıralarsan her kafadan ayrı ses çıkar, bir kişi vectra çok konforlu vectra al der, diğeri marea çok ekonomik, başkası hundai çok seri, diğeri megane çok güçlü der ve sen işin içinden çıkamazsın.
sana tavsiyem önce kafana hangi araba daha çok yatıyor. hangi arabaların arasında kaldığını ve sebeplerini yazarsan buradaki kullanıcılar daha iyi yardımcı olur. illa ayağımı yerden kessin diyorsan bu fiyata alacağın araba biraz eski olacağı için olabildiğince temiz olmasına özen göster. çünkü bu yaştan sonra bir çok problem ortaya çıkmaktadır.