Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin Araba alacam Karar veremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 12-15.000 arası. Kafam çok karıştı o kadar araba varki hangisini seçeceğimi şaşırdım kaldım. Benim için önemli olan fazla masraf açmayan yakıt olarak ekonomik olması, parçası bulunan fakat fazla pahalı olmaması vede otomatik vites olması.

birkaç araç buldum sizce bunlardan hangisi benim için uygun olur?

Renault Megane 2.0 RXE

Renault Megane 2.0 RXT

Opel Vectra 2.0 CD

Opel Astra 1.6 GLS

Hyundai Accent 1.5 GLS

Fiat Marea 1.6 ELX

Biraz çok oldu kusura bakmayın

• KOnfor-Güven-sağlamlık arıyorsan Vectra al derim. Diğer seçeneklerinden daha geniş bir iç mekan sunar ama yakıt olarak bir tık fazla yakar. Yok benim için yakıt daha önemli dersen eğer 1.5 ve 1.6 motorlu araçlara yönel.
  • Cevap için teşekkür ederim, içlerinden gerçektende benim ilgimi en çok vectra çekiyor. fakat etraftan söylenenler canımı sıkıyor. Umarım forumda vectra kullananlar daha ayrıntılı bir açıklama yazar.
  • Vectra araçların sürekli tüketilebilen parçaları ucuzdur ama az arıza yapan parçalar tuzlu olabiliyor. Ben 2000 DTİ Comfort kullanıcısıyım. EGR valfi sorunu haricinde 4 senedir bir sıkıntısına denk gelmedim. virajlarda güvenli, yüksek hızlardada öyle.sağlam alman arabası. megane eski kasa arkadaşımda vardı. ben hiç beğenmedim. vectra bu araçların arasında zaten D sınıfı olan tek araçtır. Şehir içi diğerlerine rağmen biraz fazla yakar ama çok fazla değil. benim araç şehir içi yazın maksimum 7-7.5 litre diesel yakıyor. şehir dışı 5 litrenin biraz altına düşebiliyor. uzu yolda esas bu aracı tam hissedersin. çünkü küçük motorlardan daha performanslı ve yakıt tasarrufludur yüksek hızlarda.
  • Opellerden birini alın derim. Ben de opel omega kullanıyorum.
    Astrnın vergisi az olabilir.
    Opelin dışında hundai derim.

Fiattn uzak durunuz. Renaultu, bazı modellerini kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Opel'e yönelmeye başladım. Peki otomatik vites opel vectrada nasıl acaba? bilgisi ve deneyimi olan paylaşımda bulunursa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.