Şimdi Ara

lütfen yardım edin bu kadar emek bosa gitmek üzere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim greece de 38 lık charım war we bu görevlerden çok sıkılmış durumdayım sizede böle seyler oldumu yani ne yapacağımı bilmiyorum we git gide oyundan soğuyorum oyuna tekrar bağlanmak için ne yapmak gerekiyo önerilerinizi lütfen yazın bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Ortamı güzel bir guild bulacan, muhabbete kendini verecen, kervan atacan, TG kovalayacan, kapı önünde pvp yapacan, olmadı tespih çekecen.
    Kendini lvl kasmaya şartlarsan oyundan sıkılman normal.
  • saol kardeş bakalım deniyicem bu arada bu tg nerde çıkıyoo
  • 40 olduktan sonrada gelip 45 e kadar görew yok görewsizlikden oyundan soğudum bırakma aşamasındayım diye topic açma da
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

40 olduktan sonrada gelip 45 e kadar görew yok görewsizlikden oyundan soğudum bırakma aşamasındayım diye topic açma da

He ya o hiç aklıma gelmedi.
    Aman derim
  • ya hiç sorma onuda hala düşünmekteyim millet nasıl yapıyo yaaa
  • birinden sos item al maymun al ya da ticket al
  • Sen gene iyisin birde o arayı 6-7-8 gapla geçseydin.O zaman "ne kadar kolaymış" derdin bana.
  • bende ordayım gercekten sıkıcı yahu 40 45 arası
    canım sıkılınca elixir basıyorum ama acayip heyecanlanıyo insan
    zevlik oluyo kısaca
  • ya bilmiyorum ama oyunun hiç ilerlememesi yani ben 2 levelkende kesiodum 38 level oldum hala kesiyorum yani değişen ne oldu o zaman da 3 wurusta öldürüyodum şimdide öle nasıl olcak bilmiom
  • Blade isen allah sabır versin.Eski serverların birinde oynuyorsan allah sabır versin.Bilgisayarın takaysa allah sabır versin.Daha yüzlerce sayılabilir.Yeni serverda oynarken dediklerinin hiçbirini yaşamıyorsun.Çünkü çekişme ortamı olunca sıkılmayı bırak oyundan bile çıkmıyorsun.Eğer belli bir çevren yoksa,oyle sos,sosunda düşmediyse tavsiyem ilk yeni açılan servera dal allah ne verdiyse oyna.O zaman oyunun tadına varıyorsun
  • iiiiiii tamam bu saattn sonra öle yapıcam saol kardeş
  • bende lvl 42 im 45 e kadar görevsizim. b-o-t yok,ticket yok,dc var lag var üstüne bide farmdayım yani allah bana ve benim gibilere kolaylık versin tg ye gidiyoruz 2 saat bekliyosun tg çıkmadan 10 dk önce gelen lvl 70 gelio alıo sonra daha bi oyundan soğuyo insan
  • daha yolun başında sıkılmışsn ne diyelim ilerde o zaman sinirlenir bırakırsın :)
  • 40 - 45 lvli farmsız atlatırsın :) Çok kolay bir 5 lvl orası. En güzeli 51 - 59 lvl arası :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Ortamı güzel bir guild bulacan, muhabbete kendini verecen, kervan atacan, TG kovalayacan, kapı önünde pvp yapacan, olmadı tespih çekecen.
    Kendini lvl kasmaya şartlarsan oyundan sıkılman normal.

+1 Aynen kendini Lwl kasmaya adama Biraz zevk alara oyna baktın sıklıdın kapat pc git Tv izle Film izle Arakdaşlarınla Basket oyna Bütün zamanını Pc başında geçirme kısacası
  • valla yeni serverda mujigilerdeyim yaw kasamıyom bıktım hepsi kser nuker botlar vallahi çok zorlanyom tüm slotlar dolu netçez bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

40 - 45 lvli farmsız atlatırsın :) Çok kolay bir 5 lvl orası. En güzeli 51 - 59 lvl arası :)

-53-59 ARASI DEİLMİ O???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.