Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin İşin İçinden Çıkamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilmediğim için sizlerin engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.

1-) i5 2500 ile i5 2500k arasındaki farklılık nedir?

2-)işlemci intel olurda ekran kartı amd olursa bir sıkıntı, uyumsuzluk yaşatırmı?

3-)dar boğaz denilen şey nedir?

4-)evimde oyun oynayan sıradan işler yapan bir kullanıcıyım. i5 2500 işlemcisi 200dolar. amd phenom II x6 1075T 160 dolar, amd fx6100 150 dolar. sizce hangisini tercih etmeliyim.

bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

• 1) sonunda k olan overclock olur

2) yaratmaz

3) darboğaz,işlemci ile ekran kartı arasındaki uyumsuzluk sonucu oluşan performans kaybıdır , yani amd sempron bir işlemciye 400 liralık hd 6850 ekran kartı alıp oyun oynamaya kalkarsan performans alamassın işlemcinin güçü yetmez .

4) para problemin yoksa i5 2500k şuan alınabilecek en iyi işlemci ama fx 6100 de işini görücektir tercih edilebilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serty23 -- 18 Şubat 2012; 14:35:11 >
  • Oyun oynayıp sıradan şeyler yapıyorsan Amd'lerden birini seç ekstra 40 dolar ödemene gerek yok, 40 dolara ram yükseltirsin.İşlemci Intel ekran kartın Amd herhangi bir uyumsuzluk olmaz. İkiside Amd olursa bazı güzel şeylerden yararlanabilirsin. Mesela kolayca amsaüstünden hem işlemciye hem ekran kartına overclock çekersin Bu işlemcilerden hiçbiri en iyi ekran kartında bile darboğaz yapmaz. Darboğaz denilen şey ise kısaca tanımlarsak, Ferrari'yi(ekran kartı)çukur ve dar yolda sürmek gibi birşey.Son birşey Fx 6100 almanı öneririm.
  • arkadaşlar gayet güzel anlatmış bence de oyun oynayıp sıradan şeyler yapıyorsan amd al
  • Cok tesekkurler bilgileriniz cok aciklayici oldu. Sagolun.
    Harbiden supersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.