Şimdi Ara

Lütfen yardım edin, Loopcomm ADSL modem kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle herkese iyi yıllar dilerim.
    Geçtiğimiz pazartesi 27.12.2004 günü ADSL başvurumu yaptım ve "2 gün sonra açılır" demeleri üzerine sevindim. Elime bir kağıt tutuşturdular, üzerinde kullanıcı adı ve şifre yazıyordu (birde ADSL numaram).
    Bundan başka kurulumla ilgili hiçbir bilgi vermediler, nitekim ttnet web sitesinde de yok!!!

Ben Loopcomm LP-AL2011P marka routerli bir modem satın almıştım. Modemdeki ADSL ışığı artık yanıyor ama ben nete giremiyorum. Modemi ethernet üzerinden bağladım. Şu anda ip almıyor.
    Bana verilen username ve passwordu nereye gireceğim? bunu bile bilmiyorum. Başka bir ayar yapmalımıyım???

Arkadaşlar, bana yardımcı olun lütfen.
    Teşekkür eder, tekrar iyi yıllar dilerim.

Emre

Not: 440375 numaralı yardım hattı gerçekten felaket birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eilker -- 1 Ocak 2005, 19:54:48 >

• 10.0.0.2 de wan bolumune
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurxx

10.0.0.2 de wan bolumune

-------------------------------------------
    Uğurxx Wan bolumune ne yapmam gerekiyor?, afedersin anlayamadım. Username ve password orayamı giriliyor?
  • Explorer'dan ppp menüsünü aç orda protokolün gözüken yer.Aynı yerden "check the WAN configuration" tıkla.Ardından açılan sayfada sekmelerden ;
    Encapsulation: Pppoa vc-mux
    VPI=8 Username=*****@ttnet
    VCI=35 Password=*****

Sonra "submit" diyorsun ve nete bağlanıyorsun.

Save Settings / Reboot menüsünden ayarlarını modeme kaydedebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Explorer'dan ppp menüsünü aç orda protokolün gözüken yer.Aynı yerden "check the WAN configuration" tıkla.Ardından açılan sayfada sekmelerden ;
    VCI=35 Password=*****

ayrıca modem arayüzünün hiç bir yerine ip yazmana gerek yok kullanım klavuzundaki ip numalaralarını (bazı modemler 192.168.0.x bazilarıda 10.0.0.x şeklindedir)ağ bağlantılarımdaki bağlantı özelliklerine girip TCP/Ip bölümüne gereceksin ağ geçidine modemin ip sini vereceksin kolay gelsin

• ayrıca bazı modemler PPPoa vc-mux değil PPPoE LLc den bağlanıyor onuda kontrol etmende fayda var
  • Arkadaşlar,
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Gerekli ayarları yaptım ve bağlanmaya çalıştım. Explorer redirected oldu ve telekomun sayfasına yönlendirildim. Kullanıcı adı/password hata mesajı yazıyordu açılan sayfada. Burada ADSL numaram (18 veya 19 ile başlayan) ve telefon numaramı girdim ama maalesef :( 440375 i aramam gerekiyormuş.

Herşey için çok teşekkürler

Benzer bir hata ile karşılaşan var ise lütfen bizimle paylaşırmısınız?

Sevgiler

Emre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Explorer'dan ppp menüsünü aç orda protokolün gözüken yer.Aynı yerden "check the WAN configuration" tıkla.Ardından açılan sayfada sekmelerden ;
    VCI=35 Password=*****

yaw bizim tanıdık almış bir türlü yapamadık , driver yüklüyoruz usbden bağlı o kadar başka hiçbirşey olmuyo ppp falan nerden bu ayalar ya ? ağ bağlantılarındaki tcp/ip ayarlarındada dns falan ip istiyo napıcaz? ayrıntılı anlatıcak varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.