Bildirim
Lütfen Yardım. Fotoğraf makinam bozuldu
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
servise götürürsen bence daha sağlıklı olur... -
En azından sensörü elektrikli süpürgeyle temizlemeye çalışan elemandan daha az zarar vermişsin, geçmiş olsun... Muhtemelen odak ekranı falan yerinden oynamıştır, inşallah aynayla kalmıştır temizliğin? -
iyi parladımı bari pasta cilada ataydın elin deymişken :) İşin sakası g.o ayna sensör bunlar pek ellenmemesı gerken yerler temizligide çok kolay olmakla beraber çokta tehlikeli en yakın zamanda bi servise goturun. -
arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler tamir ettirdim makinamı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: deklanşör
arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler tamir ettirdim makinamı :D
Hayirli olsun. Ne yapip, yapilmayacagini ogrenmis oldun en azindan -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Aksu
quote:
Orijinalden alıntı: deklanşör
arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler tamir ettirdim makinamı :D
Hayirli olsun. Ne yapip, yapilmayacagini ogrenmis oldun en azindan
aynen artık gözüm gibi bakıyorum :D -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
En azından sensörü elektrikli süpürgeyle temizlemeye çalışan elemandan daha az zarar vermişsin, geçmiş olsun... Muhtemelen odak ekranı falan yerinden oynamıştır, inşallah aynayla kalmıştır temizliğin?
Bu arada hocam temizlik bakımı için servise götürün bende vizör aynasını biraz kirlettim çıkartmadım tozları verdim hayyamda gittiğim yere tertemiz yaptılar içini dışını
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X