Şimdi Ara

Lütfen yardim fotolarim silindi:-(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar az once tlf da dosyalarim kisminda kalabalik diye belgelerin hepsini yanlislikla sildim.resimlerimde gitmis nasil getirebilirim.recovery filan varmi bir mumkunu.yedekleme filan da yapmamistim.lutfen yardim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Internetteki programlarin cogu su sekilde programi yukluyorsun ondan sonra yanlislikla bir dosya silersen hemen bulunuyor ama sifirdan cok zor. bircok programi kendim denedim hicbiri istedigim gibi calismadi. Ama soyle bisey ben cihaza format atip oyle silinen dosyalari arayip denedim sonuc alamadim sende farkli olur belki ama fazla umutlanma derim %75 o fotographlar gitti

• Diskdigver denen irsey var play store dan indirdim bazilarini buldu ama neden se cok azini buldu neden bulamiyorum yaa cok kiymetli fotolardi benim icin su an o kadar indirdim program senin dedigin gibi hic biri ise yaramadi.ama vardir bir cozumu ama nasik.bilen ark varsa yardimci olursa cok sevinirim

• RECUVA adlı programı indir, telefonu pcye bağla, recuva'dan hedefi telefonun olarak göster derin tarama olarak yap bi dene istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.